Feest ideeën

Vier feest !!

4Feest ZiziX
Feest tips

4FEEST

Home

Partycateraar

Op 4Feest.nl vindt u professionele partycateraars in Nederland, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen,
Nijmegen, Brabant, Limburg, Zuid-Holland, Gelderland .... U wilt uw gasten lekker in de watten leggen met een smaakvolle partycatering?
Er zijn verscheidene catering mogelijkheden zoals een high tea, hapjesbuffet, tapasbar, barbecue, warm/koud buffetten, private dining, walking
dinner en een borrel. De partycateraars die in deze rubriek worden gepresenteerd, kunnen uw speciale gebeurtenis ook feestelijk en sfeervol aankleden.

Partycateraars Buffetten Cateraars Partyservice

Partycateraar in Noord-Brabant - La Casserole exclusieve party catering


Exclusieve partycatering en catering service in Brabant

De catering service en exclusieve partycatering van La Casserole is gespecialiseerd in het compleet verzorgen van evenementen en ontvangsten. Van een creatieve inrichting tot een perfect verzorgde culinaire invulling van uw gelegenheid, La Casserole verzorgt het in zijn geheel.
Maar we kunnen ook alléén bepaalde onderdelen verzorgen, zoals; diners, warme en/of koude buffetten, warme en/of koude bittergarnituren, partymaterialen en party tenten.

Gaat U trouwen? La Casserole is gespecialiseerd in het creëren van unieke bruiloftsfeesten bij U thuis, of bij één van onze prachtige lokaties, Aubergerie de Leesthoeve te Veghel, Kasteel Henkenshage in Sint Oedenrode, Auberge Eeckaerde of het van Abbe museum te Eindhoven.

La Casserole catering service en exclusieve partycatering verzorgt o.a.;
Huwelijksfeesten, bruiloften, jubilea, diners, recepties, themafeesten, bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten en outdoor activiteiten.


Partycentrum
Huwelijk Bruiloft
Thuis Catering Barbecue
Bedrijfsevenement Catering

La Casserole exclusieve party catering
Centraal informatienummer: 0499-37.55.37

info@la-casserole.nl

Catering La Casserole

 

Catering Partyservice Brabant

 

 

Partycateraar en Locaties in Gelderland, Limburg en Brabant - Catering van Berkel


Uw partner in catering en locaties in Gelderland, Limburg en Brabant

Van Berkel Partner in Catering en Locaties is grotendeels operationeel in de zakelijke dienstverlening. Wij zijn actief op het gebied van partycatering en bedrijfscatering.

Partycatering
Het organiseren van een feest kent in principe geen grenzen, en u bepaalt waar u het feest wilt geven en wat u uw gasten wilt voorschotelen.
Hiervoor kunt u een keus maken uit de vele exclusieve locaties die Van Berkel Partner in Catering en Locaties u te bieden heeft, maar het kan ook in uw eigen bedrijf of bij u in uw woonhuis.

Ook voor uw feest in uw bedrijfspand of bij u thuis heeft Van Berkel Partner in Catering en Locaties een prikkelend en bijzonder totaalpakket. Enkele onderdelen uit ons totaalassortiment:
• Sfeer en decorbouw; o.a. in Lounge sfeer
• Materiaalverzorging
• Tent en paviljoenbouw

Vernieuwend & Trendy
• Tapasbar
• Hans en frietje / fusion wok / satékid
• Fingerfood

Keuken
• Frontcooking
• Japans
• Sushi
• Walking Dinner

Van Berkel Partner in Catering en Locaties zorgt altijd voor de juiste combinatie van de “ingrediënten”.

Catering van Berkel

Catering Thuis

Catering op uw Bedrijf

 

Catering en Locaties

 

 

Haute Cuisine Catering Brabant


De kunst van exclusief genieten

Onbekommerd en zorgeloos thuis uw gasten ontvangen met exclusieve catering zoals heerlijk dineren, een luxe barbecue, sushi of tapas? Dat kan met Haute Cuisine Exclusieve Catering!

Wij verzorgen een gastronomisch onthaal bij u thuis met onze exclusieve catering. De organisatie is in handen van onze vakkundige medewerkers en een top chefkok: op maat, culinair en gastvrij zoals u dat van ons mag verwachten!

Haute Cuisine Exclusieve Catering Arrangementen

U kunt kiezen uit volgende exclusieve catering arrangementen (combinaties zijn mogelijk):

Live Cooking
Wijn en spijs
Fingerfood
Back to basic
Private Dining
Luxe High Tea

Exclusieve Catering en meer...

Als u dat wenst verzorgen wij voor u de hele inrichting en catering design van uw feest of partij: van serviesgoed met bijpassend wijnglas tot een compleet ingerichte partytent. Wij kunnen dit natuurlijk ook op een van onze catering locaties doen.

Haute Cuisine Catering
Jagersheuvelstraat 50
5222 BJ ’s-Hertogenbosch

Tel. 06-51030099

Website: www.hautecuisinecatering.nl

 

Tapas catering
Fingerfood catering

 

 

Partycateraar Nederland - Sterren Catering


Het ontstaan van Sterren Catering

Na jaren diverse soorten catering in de regio te hebben verzorgd, is het dan nu zover dat er een geheel nieuwe naam in de wereld van de catering wordt geïntroduceerd: Wim de Jongh. De kracht en drijfveer van mijn nieuwe bedrijf Sterren Catering is het flexibele en enthousiaste team dat bruist van creativiteit. Het streven is koploper te zijn in de catering en party catering service branche in de wijde omgeving.

Party catering om van te smullen

U heeft iets te vieren: een personeelsfeest, een huwelijksfeest, een verjaardag, een receptie, een tuinfeest of een bedrijf opening. Wij kunnen verschillende catering concepten leveren zoals een warm koud buffet, een walking dinner, high tea, een barbecue, een kerstborrel, een nieuwjaarsborrel of een elegant diner. Wat u ook maar kunt bedenken, en op welke lokatie u maar wilt.
Wij komen graag bij u langs met onze catering service.

Hoge kwaliteitseisen party catering & catering service

In de keuken van sterren catering word alleen gewerkt met top producten die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.
Omdat Sterren Catering buitengewoon veel aandacht besteedt aan de inkoop van de catering producten zijn wij in staat u een prijs kwaliteit verhouding aan te bieden van ongekend niveau voor onze party en catering service.

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u eenvoudig contact opnemen met onze catering service.

Sterren Catering
Weerdenborch 4
4181 DB Waardenburg

Tel. 06 22 95 94 94

www.sterrencatering.nl

 

Catering en party service
Exclusieve catering

 

 

Feestlocatie Het Ketelhuis - Eindhoven (Noord-Brabant)


Gelegen aan de Boschdijk in Eindhoven bevindt Het Ketelhuis zich in een rustige omgeving, buiten het drukke centrum van Eindhoven.

Deze locatie is dan ook uitermate geschikt om heerlijk tot rust te komen, zowel in Het Ketelhuis zelf als op het prachtige terras.

Ook beschikt Het Ketelhuis over meer dan voldoende gratis parkeergelegenheden voor u en uw gasten.

De sfeervolle feestlocatie Het Ketelhuis is geschikt voor al uw feesten en partijen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een op maat gemaakt personeelsfeest, diner, vergaderingen, productpresentatie, themafeest of familiebijeenkomst.

Het Ketelhuis
Doctor Poletlaan 45
5626 NC Eindhoven
Tel. 0499-375537

Feestlocatie Het Ketelhuis

 

Home

Feestbenodigdheden

Partycatering

Tentenverhuur

Het Ketelhuis feestlocatie Eindhoven