Feest ideeŽn

Vier feest !!

4Feest ZiziX
Feest tips

4FEEST

Home

Tentenverhuur

Mooie partytenten of sfeervolle feesttenten huurt u bij een professioneel tentenverhuur bedrijf. Voor het huren van een party tent, pagodetent, spantent,
alutent, podium of festivaltent bent u bij deze tentenverhuur bedrijven aan het goede adres. Zij bieden u ook een uitgebreid assortiment aan feestbenodigdheden
om om uw partytent of feesttent sfeervol aan te kleden met verlichting, meubilair, dansvloer, bar, podium en andere decormaterialen.
Het team van 4Feest.nl wenst u een grandioos feest!

Tentenverhuur Feestverhuur Feesttent huren Partytent huren

Partytenten verhuur in Noord-Brabant


Wellicht zijn voor het welslagen van uw trouwdag of bedrijfsfeest op uw locatie extra faciliteiten benodigd. La Casserole Catering en Party Service kan u hierbij van dienst. Want bij La Casserole kunt u onder meer de volgende luxe tenten huren: een feesttent, partytent of spiegeltent. Elke gewenste ontvangstruimte kan worden gecreŽerd met bijvoorbeeld een combinatie van een luxe partytent of spiegeltent. Deze extra accommodatie (feesttent, partytent, spiegeltent) wordt volgens uw voorkeur geplaatst met of zonder vloer en vloerbedekking. De partytenten van La Casserole zijn zeer geschikt voor fantastische personeelsfeesten, bedrijfsfeesten en uw exclusief bedrijfsevenement.

Overige faciliteiten zoals aanvullende toiletgelegenheid, extra elektravoorzieningen, parkeerservice, hostesses, etc. behoren ook tot de mogelijkheden als u kiest voor het huren van een feesttent, partytent of spiegeltent. Voor een compleet verrassende sfeer bieden wij u ook een Belgische spiegeltent als alternatief aan.

Naast onze partytenten verhuren wij ook de meest mooie partymaterialen. U kunt denken aan, klassiek, modern/strak/wit, trendy en lounge. Al deze concepten kunnen wij voor u realiseren.
Het meest klassieke is natuurlijk de Belgische spiegeltent.

Voor meer informatie over de voor- en nadelen van feesttenten, partytenten en spiegeltenten, kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. La Casserole Party Service: voor kwalitatieve feesttenten, partytenten en spiegeltenten met alles erop en eraan!

Partytenten Verhuur Partyverhuur La Casserole

Partyverhuur Partytenten Verhuur

Partyverhuur Catering

Luxe Tent Accommodaties Luxe Feesttenten Verhuur


 

Partytent verhuur Brabant
Tentenverhuur en inrichting

 

 

Skippy-Rent Partyverhuur B.V. - tentenverhuur Gelderland Utrecht.


Skippy-Rent maakt van elke party een feest.

Wij verhuren alles wat particulieren en organisaties nodig hebben voor een informeel feestje of een zakelijk hoogtepunt.
Van feesttenten, luxe partytenten, complete keukens en horecameubilair tot en met toiletten, verlichting, bestek en servies.

Ook heeft Skippy-Rent een uitgebreid assortiment in attractieverhuur. U kunt bij ons terecht voor springkussens, hindernisbanen, stormbanen tot en met geluidsinstallaties, karaoke apparatuur, rookmachines en podia. En alsof dat niet genoeg is, kunt u bij Skippy-Rent ook terecht voor ijskarren, poffertjespannen en heliumballonnen.

Skippy-Rent is gevestigd in Ede, Barneveld en Harderwijk, Apeldoorn, Utrecht en Amersfoort.

Kijk voor uitgebreide informatie ťn prijzen op www.skippy-rent.nl/tenten-verhuur.html

 

Tentenverhuur Gelderland en Utrecht

 

 

DOK Soesterberg Utrecht - verhuur van bijzondere tenten


DOK verhuurt allťťn Bijzondere Tenten

De Cascadeur, bijvoorbeeld, is een echte circustent. Rond, met een houten voorgevel met veranda.

Onze Carrousel was ooit draaimolen en is nu een sfeervolle bartent.

Voor theater is De Rups ideaal: volledig ingericht, zwart van binnen, met harde zijschotten, die zorgen voor stabiliteit en minimale windruis.

Fotoīs en meer informatie vindt u op de website.

www.d-o-k.nl

 

Bijzondere tentenverhuur

 

 

Bressers Tentenverhuur B.V. Helmond Brabant


Voor kleine gezelschappen maar ook voor megamanifestaties

Op huurbasis levert Bressers Tentenverhuur bijna alles wat uw feest onvergetelijk maakt, op elke door u gewenste plek.
Voor kleine gezelschappen maar ook voor megamanifestaties. Wij hebben de kennis en het materiaal in huis om op al uw wensen in te spelen.

Feesttenten
Bressers Tentenverhuur levert verschillende maten feesttenten. Alle tenten hebben de kleuren rood / wit. Naast normale feesttenten levert Bressers Tentenverhuur B.V. ook luxe feesttenten met French-windows (getoogde ramen). Deze feestenten hebben de kleur wit. Al onze feesttenten kunnen ook op een beklinkerde ondergrond geplaatst worden. De tenten kunnen optioneel van nooddeuren voorzien worden.

Partytenten
Deze kleinere tenten, in de afmeting van 5x5 meter, zijn bij Bressers Tentenverhuur B.V. te huur in zadeldaktenten en pagodetenten. Deze partytenten bieden onderdak voor kleine (tuin)feesten en diverse bijeenkomsten. Kleinere partytenten worden gebruikt als entreetent of fouragetent bij een grote feesttent of festivaltent.
Tevens worden deze partytenten als 'food-tenten ingezet op bijvoorbeeld grote evenementen en festivals.

Bressers Tentenverhuur levert ook alutenten, membraantenten, podia, vloeren, vloerbekleding, sfeerverlichting, wand- en hemelbekleding, verwarming, sanitair en aggregaten.

www.tentenverhuurbressers.nl

 

Bressers Tentenverhuur Helmond Brabant

Home

Attractieverhuur

Feestbenodigdheden

Partycatering

Partyverhuur