Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest Utrecht

Vrijgezellenfeest voor mannen in Utrecht of een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Utrecht organiseren? Op 4Feest.nl vindt u de leukste ideeŽn
voor een vrijgezellenfeest in Utrecht. U wilt natuurlijk een onvergetelijk feest organiseren voor de aanstaande bruid of bruidegom en ervoor zorgen dat
iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens deze speciale dag. De organisaties die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden u heel veel mogelijkheden
om een leuk en gezellig feestprogramma samen te stellen. Het team van 4Feest.nl wenst jullie een fantastisch vrijgezellenfeest in de provincie Utrecht!

Workshops

Vrijgezellenfeest vrouwen Utrecht

Activiteiten

Vrijgezellenfeest mannen Utrecht

Partycentrum

Vrijgezellenfeest activiteiten Utrecht

Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest Utrecht

DressCoach Utrecht - stijlvol vrijgezellenfeest, styling workshop, kledingadvies, workshops op locatie


Een stijlvol uitje / vrijgezellenfeestje

De DressCoach zorgt ervoor dat al jouw “modeproblemen” definitief tot het verleden behoren.
Door o.a. styling workshops leert de DressCoach jou hoe jij jezelf het best kunt kleden.

De stylingworkshop is dť manier om inzicht te krijgen in je persoonlijke stijl. Aan de hand van een moodboard (= een collage), die je zelf maakt, kijken we wat jouw (gewenste) stijl is.
Vervolgens behandelen we elk type met passende tips per lichaamsbouw. Met de topper en flopper ronde zetten we de aanstaande ‘bruid’ extra in het zonnetje op een leuke manier. Het resultaat van de Dress Workshop is dat je een intensiever en completer beeld krijgt van je persoonlijke stijl, maar ook van welke kleding je lichaam het beste doet uitkomen.
Als je eenmaal weet waar je op moet letten, wordt kleren kopen geen frustrerende bezigheid, maar een succes. De workshop kan aangevuld worden met een lunch, high tea of diner. Ook kun je de styling workshop aanvullen met een visagie workshop.

Uiteraard kan de workshop worden aangepast aan persoonlijke wensen.

De Dress Workshops worden in principe gegeven in “De Glazen Ruimte” te Maarssen, maar kan ook op een locatie naar keuze plaatsvinden, zoals bij jou thuis.

Graag ontmoet de DressCoach je binnenkort om samen jullie stijl(en) te bepalen en het allermooiste in jullie naar boven te halen.

Website: www.dresscoach.nl

E-mail: info@dresscoach.nl

 

Dresscoach-stijl-kleuradvies-Utrecht

 


 

Expres-Zo! Utrecht - vrijgezellenfeest servies schilderen, sieraden maken, mozaÔek, vanaf 6 personen


Expres-Zo verzorgt creatieve feestjes, vrijgezellenfeesten en workshops vanaf 6 personen in haar kleurrijke atelier.
Dit is op loopafstand van het centrum van Utrecht. Wij zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

De workshops duren 2,5 tot 4 uur en worden natuurlijk op een gezellige maar ook creatieve manier ingevuld. Wij zijn 7 dagen per week op afspraak open tussen 10.00 en 22.00 uur.

Jullie maken een leuk en uniek geschenk voor de bruid. Daarnaast is het ook mogelijk een individuele herinnering aan de dag te maken. Tijdens de workshop wordt de gebruikte techniek stap voor stap uitgelegd. De workshops kunnen ook goed gevolgd worden door mensen zonder creatieve ervaring.
In het atelier zijn tal van boeken en voorbeelden een inspiratie. Daarnaast geven wij natuurlijk ook handige tips en tricks.

Koffie, thee en taart zijn bij de prijs inbegrepen. Daarnaast is het ook mogelijk in overleg hapjes en drankjes mee te nemen.
Wij verzorgen dan het uiteraard kleurrijk beschilderde servies.

De creatieve onderwerpen waar jullie uit kunnen kiezen zijn: servies beschilderen (glas of aardewerk), mozaÔeken of super trendy sieraden maken.
Hebben jullie zelf al een idee? Overleg dit dan even.

Voor meer informatie kun je kijken op de website www.expres-zo.nl of bellen naar 030 - 214 49 82 of 06 - 10 30 27 22.

 

Expres-Zo! workshops Utrecht

 


 

DJ School Utrecht - DJ workshop, Scratch Workshop, combi workshops, Zumba, Cocktails, Barista


Wij leren iedereen wat DJ’s nou eigenlijk echt doen!

Wat kan je tegenwoordig doen in Utrecht, om op een leuke, originele en dynamische manier je tijd te besteden!? Met je collega’s, vrienden, familie, relatie of op een kinderfeestje etc…
Wat dacht je van een DJ workshop DJ School Utrecht!

DJ WORKSHOP

In de DJ workshop ben je DJ voor 1 dag en leer je om beurten, op een speelse manier met humor, wat het ‘draaien’ van een DJ nou eigenlijk inhoudt en hoe het werkt. De DJ Workshop wordt gegeven met behulp van de Pioneer CDJ’s, professionele CD-spelers en niet met vinyl. Daarmee zijn de technieken die een DJ nodig heeft, sneller onder de knie te krijgen dan met vinyl.
Als er de behoefte is naar een Workshop DJ met vinyl kan dat aangevraagd worden, ook bijvoorbeeld voor een Scratch Workshop.

In ons netwerk in Utrecht, en er buiten, hebben we voldoende contacten voor combinaties van workshops, zoals met Percussie, Zumba etc Ook in combinatie met een Borrel of Diner achteraf. Genoeg activiteiten in Utrecht te combineren met de DJ Clinic dus!

Vrijgezellenfeest
Ook voor vrijgezellenfeestjes kunnen we niet alleen de DJ Workshop regelen, maar ook in combinatie met andere activiteiten erbij. Laat ons jullie budget weten van het vrijgezellenfeestje en wat de wensen zijn en wij regelen het!

Vriendinnendag
Ook vrouwen ontdekken tegenwoordig ook dat het best cool is om DJ te mogen zijn, bijv. voor 1 dag! Ze weten DJ School Utrecht met hun vrijgezellenuitje, maar ook gewoon als vriendinnenuitje, goed te vinden. Combi-workshops met andere workshop met collega’s in Utrecht van ons zijn snel geregeld (Zumba, Barista, Cocktails, Theatersport, etc), laat ons weten wat jullie willen en wij regelen het.

De DJ Workshop/DJ Clinic van DJ School Utrecht duurt minimaal 2 uur en kan ook op locatie buiten Utrecht gegeven worden.

Tel. 030-3020161

Meer informatie vind je op onze website www.djschoolutrecht.nl.

 

DJ School Utrecht DJ workshop

 


 

Organisatiebureau Sport Totaal - outdoor activiteiten, survival, paintball, GPS opdrachten, Sumosprint ...


Organisatiebureau Sport Totaal organiseert al ruim 15 jaar sportieve binnen en buiten evenementen. Voor bedrijven, verenigingen, scholen, winkelcentra en particulieren. Om teams beter te laten presteren, iets te vieren of gewoon voor de gezelligheid.

Wie zelf een evenement organiseert is bij Sport Totaal ook aan het juiste adres voor het huren van spectaculaire attracties en professioneel sport- en spelmateriaal. Wij organiseren activiteiten in het gehele land, waar u wilt, maar u bent ook van harte welkom op onze 3 outdoor parken.

Mix & Match Vrijgezellenfeest
Sportief en reuze gezellig dat is een vrijgezellenfeest op ťťn van onze outdoorparken, waar de vrijgezel flink wordt uitgedaagd en natuurlijk de meeste aandacht krijgt. De organisator kiest vooraf twee onderdelen uit onderstaande activiteiten.
De activiteiten kunnen op ťťn van onze outdoorparken worden geboekt: Outdoorpark De Lucht in Renswoude, Outdoorpark Ginkelduin in Leersum en Outdoorpark Overberg in Overberg.

Vrijgezellenfeest outdoor activiteiten Utrecht

Survivalbaan
Bouwfestijn
Robin Hood
Disc Match
Sumosprinten
Vlotbouwen
Kratstapelen
Aquabubbles
GPS opdrachten
Extra uitbreiding met Paintball

Als lid van VeBON en T‹V-gecertificeerd bedrijf kunnen wij uw evenement, waar ook in Nederland, veilig en professioneel verzorgen

Tel. 0318 - 510 617

E-mail adres: info@sporttotaal.nl

Website: www.sporttotaal.nl

 

Sport Totaal vrijgezellenfeest groepsuitje
Sport Totaal sportief bedrijfsuitje

 


 

Glasatelier Hillit - glas workshops in Amersfoort, workshop sieraden van glas maken, glazen schaal maken


Bij Glasatelier Hillit kun je diverse leuke workshops volgen:

- Sieraden maken van glas.

- Maak je eigen glazen schaal.

- Dagworkshop; ontdek de mogelijkheden van glas.

Tijdens de workshop leer je glas snijden en omgaan met verschillende gereedschappen. Daarna begint het creatieve proces, het werken met gekleurd glas en het creŽren van jouw kunstwerk. Als het glazen object af is gaat het in de glasoven. De losse stukjes glas versmelten zo tot een geheel. Het versmelten in de oven duurt ongeveer 20 uur. De werkstukken kunnen op een later tijdstip opgehaald worden.

Glasatelier Hillit bevindt zich aan de haven bij de Eem net buiten de stadskern van Amersfoort. De workshops worden gegeven in ons atelier, een oude industriŽle loods. Deze unieke en sfeervolle locatie maakt de workshop compleet.

Voor inschrijven mail naar Glasatelier Hillit of bel Hilde 06-19640709

Glasatelier Hillit
Kleine koppel 62
3812 PH Amersfoort

Meer informatie over de workshops is te vinden op www.hillit.nl.

 

Glasatelier Hillit workshops Amersfoort

 


 

Re-Smuk Utrecht - workshops leer bewerken, armband van leer maken, sieraden van leer maken ...


Re-Smuk verzorgt diverse workshops leer bewerken in haar atelier in Utrecht. Voor deelname aan de Re-Smuk workshops is geen speciale voorkennis of ervaring nodig, enthousiasme is voldoende.

Festivaltasje maken
Een klein leuk hip leren tasje maken. Uit een voor gestanst stuk onbewerkt leer vouw je een tasje. Dit tasje kan je geheel naar eigen smaak decoreren. Met figuur slagstempels kun je er decoraties en/of teksten inslaan, met de spindelmachine kunnen er studs op aangebracht worden. Met diverse snijmallen kan gekleurd en vachtleer gesneden worden en op het tasje aangebracht. Het tasje kan geverfd worden in allerlij trendy kleuren. De workshop duurt 3 tot 3,5 uur en kost € 47.

Armbanden maken van leer
Je leert in deze workshop leer in stroken snijden en decoreren met slagstempels. Er kunnen teksten aangebracht worden met letterstempels en diverse versieringen met figuurstempels. Het netjes afwerken van randen komt aan bod evenals het aanzetten van diverse sluitingen en verven.
De workshop duurt 2 tot 2,5 uur en kost € 35,.

Sieraden maken van leer
In deze workshop ga je aan de slag met een eigen ontwerp voor het maken van een sieraad van leer, zoals een ring, ketting, leren hanger of armband. De workshop duurt 2,5 uur en kost € 35,.

Leer bewerken (dagworkshop)
In deze workshop leer je leer bewerkingstechnieken als carven, stempelen, embossen van leer en het aanzetten van sluitingen.
Er is de mogelijkheid een eigen werkstuk van leer te maken. De workshop leer bewerken duurt 6,5 uur en kost € 100.

Leer vlechttechnieken (dagworkshop)
Tijdens deze workshop maak je kennis met diverse vlechttechnieken van leer. Dit zijn technieken waarmee stukken leer aan elkaar verbonden kunnen worden. De vlechttechnieken kunnen ook gebruikt worden voor decoratie en voor het afwerken van randen. Handmatig stikken met twee naalden komt aan de orde en is er ruimte om een eigen klein werkstuk van leer te maken.
De workshop leer vlechttechnieken stikken duurt 6,5 uur en kost € 100.

Re-Smuk
Vlampijpstraat 50
3534 AR Utrecht
telefoon: 06 – 386 503 14

Meer informatie via www.re-smuk.nl

 

Re-Smuk leer bewerken Utrecht
Re-Smuk workshops leer bewerken

 


 

Utrecht Verrast - stadswandeling door Utrecht in combinatie met een creatieve workshop


Utrecht Verrast koppelt historische stadwandelingen aan creatieve activiteiten. Dat doen we omdat we weten dat je al wandelend door een stad niet alles wat je hoort onthoudt. En dat kan natuurlijk ook niet. Maar door het thema nog eens terug te laten komen tijdens een creatieve bezigheid, blijft de informatie zeker beter hangen. Zo kun je bij ons de volkstaal van de stad het plat Uteregs leren, bij een pottenbakker plaatsnemen achter de draaischijf en flanerend door de stad mooie plaatjes leren schieten. Kijk voor meer informatie op onze website.

Creatieve workshops in combinatie met een historische stadswandeling door de stad Utrecht

ē Workshop fotografie Utrecht
ē Workshop plat Uteregs
ē Workshop schrijven Utrecht
ē Workshop ‘met je handen in de klei’
ē Utrechtse krantenworkshop

Je kunt je met een groep of als individu bij ons aanmelden. Dus wat let je. Kom met je familie, je vrienden of je collega’s naar het hart van Nederland en laat je door ons verrassen.

Onze workshops vinden plaats op karakteristieke locaties in de Utrechtse binnenstad, op loopafstand van het Centraal Station en parkeermogelijkheden in de buurt.

Telefoon: 06 42292015

Website: www.utrechtverrast.com

 

Utrecht Verrast stadswandelingen workshops

Vrijgezellenfeest

Drenthe
Flevoland
Friesland

Home

Vrijgezellendag

Vrijgezellenfeest

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Vrijgezellenweekend

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Op locatie