Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Themafeest

Themafeest Drenthe

Op 4Feest.nl vindt u de ideeŽn en thema’s als u een fantastisch themafeest in Drenthe wilt organiseren. U wilt een thema-avond voor uw collega’s,
personeel of familie organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens dit feestelijke uitje. De feestorganisatoren die in deze rubriek
worden gepresenteerd, bieden originele en verrassende themafeesten voor een leuke en gezellige feestavond voor uw personeelsfeest, bruiloft of familiefeest.
Het team van 4Feest.nl wenst u een sfeervol themafeest in de provincie Drenthe.

Themafeest

Venetiaans themafeest Drenthe

Piratenfeest

Piratenfeest in Drenthe

Discofeest

Themafeest 80's & 90's in de provincie Drenthe

Tropical Party

Bedrijfsfeest Themafeest Drenthe

Partycentrum De Schaapsberg - themafeesten in Zandberg, regio Borger-Odoorn, groepen 15 - 300 personen


Partycentrum De Schaapsberg is een modern geoutilleerd bedrijf, gelegen in het kleine plaatsje Zandberg.

De Schaapsberg heeft een veelzijdig servicepakket. Wij kunnen u laten kiezen uit meerdere zalen, welke alle zo ingedeeld kunnen worden, dat u altijd in een passende ruimte zit. Kwaliteit, hygiŽne en service krijgen bij ons de grootste aandacht.

Grill Restaurant ’t Dorpsplein
De ruimte, waarin het restaurant bevindt is omgebouwd tot een echt dorpsplein, met o.a. boerderijen, een winkel, een cafť en zelfs met een politiebureau. U kunt hier onder grote bomen en bij het sfeervolle licht van ouderwetse straatlantaarns op immense grills uw vlees bereiden en uw eigen drankje inschenken, tot en met de pilsjes. Tijdens het grillen kunt u gebruik maken van de vele Vlaamse volksspelen. U ben verzekerd van een sportieve en gezellige avond. U kunt voor dit restaurant eventueel ook een keus maken uit een van de andere arrangementen/buffetten.

Dit grillrestaurant is beschikbaar voor gezelschappen van 15 tot 300 personen.

In overleg kunt u onze buffetten (broodbuffet, pannenkoekenbuffet, koude- en warme buffetten, Chinees-Indisch buffet of stampotbuffet) gebruiken voor het samenstellen van een arrangement zoals u dat graag wenst, bijv. een Boerenbuffet, buffet Hollands Vertier of een Las Vegas buffet bij midgetgolf of in onze grillrestaurants/zalen met bijv. Oud Hollandse spellen.

Wij kunnen de volgende themafeesten voor u verzorgen:
Country & Western, Bourgondisch, Tirolerfeest, Kermis, Las Vegas Party, Casino Service, Caribisch, Combi thema feest, Het Werelds Buffet, Drentsche Avond, Duits Schuttersfeest, Klompjesgolf, Hollands vertier en Wilhelm Tell.

Naast onze standaard arrangementen is een arrangement op maat ook mogelijk. Geheel naar uw wens en smaak en ....

Bijna alles is mogelijk!!

Hopelijk tot ziens in De Schaapsberg.

www.deschaapsberg.nl

 

Themafeeest in De Schaapsberg Zandberg Borger

 


 

Gasterij De Schildhoeve - themafeesten in Fluitenberg, regio Hoogeveen voor uw feest of bruiloft


Wij bieden u een compleet assortiment feestelijkheden.
Bedrijfsfeesten, Vergaderingen, Catering, Bruiloften, Productpresentaties, Themafeesten, Recepties, Barbecues... en nog veel meer!

Themafeest Drenthe (Hoogeveen)
De spanning stijgt, de muziek zwelt aan. Kleurig is het licht, verleidelijk het ritme. Meeslepend het programma, verrassend de gerechten. Uw gasten zijn gefascineerd, komen los, dansen, genieten! De artiest op het podium, de unieke locatie: alles klopt!

Wij kunnen verschillende themafeesten voor u organiseren. Niets is ons te gek!
Wat dacht u van een feest in sprookjesachtige sferen, waarbij de gasten verkleed zijn als FeeŽn en Magiers, met tevens een "betoverend" koud en warm buffet!

Enkele themafeesten die wij onder andere kunnen organiseren:
ē De Hitquiz! (vanaf 30 personen)
ē Saturday Night Fever (vanaf 75 personen)
ē Arabian Night (vanaf 75 personen)
ē America through the years (vanaf 75 personen)
ē The Nightmare Horror show (vanaf 75 personen)
ē Cruisenights (vanaf 40 personen)

Overige themafeesten
Loungecafť, hippiefeest, watershow, meezingshows, diner & spel: Moord-, FBI en Maffiaspelen of een hillarisch Roddelspel, het kan allemaal in De Schildhoeve! Er is op dit gebied zoveel mogelijk.

En wilt u eens een gokje wagen? De Schildhoeve kan veranderd in een waar gokpaleis. Wie weet het meeste geld bij elkaar te winnen?

Goed voor de teambuilding en supergezellig: Schotland in Fluitenberg met onze Schotse Highlandgames! Een doedelzakspeler, Schotse scones met cream en jam en een heuse roofvogelshow? Het kan er allemaal bijgeboekt worden! Succes verzekerd!

Bovenstaande themafeesten is maar een klein gedeelte van onze talloze mogelijkheden.

Wij kunnen ieder feest op maat maken!

Onze feestlocatie in Hoogeveen (Drenthe) is zeer ruim en hierdoor uitermate geschikt om deze geheel om te bouwen tot ieder thema.

www.deschildhoeve.nl

 

Gasterij de Schildhoeve Hoogeveen
Gasterij De Schildhoeve Themafeesten

Themafeest

Home

Dinnershow

Kledingverhuur

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Themafeest

Themarestaurant