Feest ideeën

Vier feest !!

4Feest ZiziX
Feest tips

4FEEST

Home

Muziek bruiloft

Kiest u een swingend discofeest, allround coverband, stijlvolle jazzformatie of ervaren zanger(es) voor de muzikale omlijsting van uw bruiloft?
U wilt een onvergetelijk huwelijksfeest beleven, en ervoor zorgen dat iedereen prima wordt vermaakt tijdens uw bruiloft.
De professionele organisaties en artiesten die in deze rubriek gepresenteerd worden, kunnen uw bruiloftsgasten tijdens uw trouwfeest optimaal entertainen.
Het team van 4Feest.nl wenst u een onvergetelijke bruiloft!

Partyband zangeressen Partyband Partyband blazerssectie

Partyband voor uw bruiloft


Met onze Partyband kiest u voor feestgarantie!

Wij zorgen met een 10 koppige bezetting voor een weergaloos FEEST! Met een knallende, energieke show wordt het publiek meedogenloos meegezogen in een spectaculaire tour met ijzersterke Mash-Up’s bestaande uit de beste Hits van Nu, Rock, Dance en Nederlandse meezingers. Mede door een driekoppige blazerssectie beleef je de hits van nu als nooit te voren. Het is dé feestband van dit moment die vol met passie, enthousiasme en een ruime dosis ervaring elk publiek bespeelt. Waar de band ook speelt, het dak gaat er gegarandeerd af!

Wat het evenement ook is, onze Partyband is overal voor in. Heeft u een bruiloft, bedrijfsfeest, festival, clubfeest of lustrum? Voor elk evenement verzorgen wij een show op maat. Zo vraagt een festival wellicht om een andere insteek dan een bedrijfsfeest. Samen met onze specialisten en partners zijn vrijwel alle denkbare opties bespreekbaar.

Neem contact op en vraag wat er mogelijk is! High Energy… Solide… Méér dan een Coverband!
Wij werken met een vaste licht en geluid crew en zijn daardoor goed op elkaar ingespeeld, zodat o.a. een snelle op en afbouw is gegarandeerd.

Onze Partyband is te boeken in combinatie met Led Walls, CO2, Confetti kanonnen (XXL SHOW) en leuke verrassingsacts voor nog meer show en spektakel voor uw gasten.

 

 

 

Bruiloft discofeest

 Informatie

Op deze website worden geen cookies
gebruikt.

Spetterend disco feest op uw bruiloft


Wij zijn al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van muziek op bedrijfsfeesten, bruiloften, theatershows, discotheken, café's en Radio 538 drive-in shows door heel Benelux.

Bij ons kunt u ook terecht voor het huren van licht en geluidsapparatuur.
Wij verhuren onder andere diverse soorten verlichte dansvloeren, onze exclusieve DJ Booth en LED zuilen.

Muziek voor uw bruiloft
• Nederlandstalig
• Zuid-Amerikaans
• stijldansmuziek
• Après-ski
• 60's / 70's / 80's en 90's
• de hits van nu

Voor een gratis informatiefolder, boekingen of een persoonlijk gesprek kunt u ons altijd mailen.

 

 

 

Jazzy lounge band

Stijlvolle lounge jazzband live op uw bruiloftsfeest


De lounge jazzband bestaat uit een groep musici die in verschillende formaties jazzy/latin muziek ten gehore brengt.
Standplaats is Utrecht.

Feel Good Jazz, Easylistening Jazz, Lounge Jazz en muziek voor het maken van een dansje. Het Jazz Trio is een van de meest gevraagde lounge bands voor achtergrond muziek in Nederland.

De jazzy lounge band bestaat uit zeer ervaren professionele musici met einddiploma conservatorium en gespecialiseerd in het brengen van melodieuze achtergrondmuziek. Jazzy en Zuid Amerikaans. Saxofoon, gitaar en contrabas.

Uw lang voorbereide live muziek feest komt meteen op gang met deze jazzband; het ontvangt de gasten bij aankomst met een vrolijke noot bij de deur. De sfeer zit er meteen in. Bij de gezellige borrel en het stijlvolle diner klinkt op de achtergrond een afwisselend repertoire. 

De band kan fluisterzacht spelen zodat het gesprekken niet verstoord, maar ook heerlijk swingen als de voetjes van de vloer mogen. Het trio wordt vooral ingezet bij recepties, netwerk bijeenkomsten, live muziek feesten en diner (dansant). Hoogwaardige referenties zijn op te vragen.

Ook in de privésfeer is het trio actief, zoals op een bruiloft, verjaardag, promotiefeest, of een informeel huis- en tuinfeest.
 

Home

Trouwfeest

Trouwlocatie