4Feest ZiziX Feest ideeŽn Feest tips

Home

Trouwfeest

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Op 4Feest.nl vindt u mooie trouwfeest locaties en bruiloft feestlocaties om uw trouwfeest tot een groot succes te maken.
U wilt een onvergetelijke trouwdag organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens deze bijzondere happening.
De feest organisatoren die in deze rubriek worden gepresenteerd, bieden goed verzorgde trouwarrangementen en feestconcepten om een onvergetelijk feest
met elkaar te beleven. Het team van 4Feest.nl wenst u een fantastisch trouwfeest met uw dierbaren!

Trouwfeest

Trouwfeest

Trouwfeest locatie

Trouwfeest locatie

Trouwfeest aan boord

Trouwfeest op het water

Strandfeest

Trouwfeest op het strand

Flora Party & Event Boskoop - trouwfeest locatie Boskoop, regio Waddinxveen en Alpen aan de Rijn


Flora Party & Event is uw partner voor bruiloften, huwelijksjubilea, verjaardagen, personeelsfeesten, recepties, diners, buffetten, vergaderingen, productpresentaties, noemt u maar op! Wij heten u daarom ook van harte welkom op onze nieuwe locatie aan de Parklaan in Boskoop.

In het in 2010 stijlvol gerenoveerde jaren ’30 pand bieden wij legio mogelijkheden. Zeven dagen per week heeft u de mogelijkheid om onze zalen te reserveren voor zowel uw particuliere feest als zakelijke evenement. Flora Boskoop beschikt over diverse zalen die tevens te combineren zijn. Groepen vanaf 20 personen tot 700 personen zijn bij ons van harte welkom.

High Tea
Lekker met z'n allen aan tafel genietend van een uitgebreide High Tea. U bepaalt zelf de tijd, wij verzorgen de lekkernijen!

Proeverijen
Wilt u uw gasten verwennen met een heerlijke maaltijd? Denkt u dan eens aan een hapjes buffet. Een proeverij van diverse kleine hapjes koud en warm. Geen grote salades maar kleine tongstrelende creaties, maar wel ruim voldoende als maaltijd.
U kunt kiezen uit de volgende proeverijen: Tapas, Italiaans, Hollands of Werelds.

Walking diners
Een andere leuke manier van dineren. Niet aan gedekte tafels maar staand aan mooi afgerokte statafels. De kleine gerechten worden op bordjes geserveerd. In een geheel ongedwongen sfeer dineert u staand en bent u in de gelegenheid om meer mensen te spreken dan tijdens een traditioneel diner. Dit is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld zakelijke bijeenkomsten.

Grand buffetten
Laat u meeslepen in de culinaire fantasie van onze chefkok, en geniet met uw gasten van een fantastische avond. Deze buffetten bestaan allemaal uit een uitgebreid voorgerechten buffet, een hoofdgerechten buffet, een grand dessertbuffet en zijn uit te breiden met extra tussen gerechten.

Diners
Wilt u dat uw gasten lekker kunnen blijven zitten tijdens het eten? Dan serveren wij graag het menu voor u uit!

Heeft u vragen of wilt u langs komen voor een vrijblijvend gesprek dan kunt u contact met ons opnemen. Wij bespreken graag uw wensen en informeren u waar nodig. Wij staan voor u klaar!

Flora Party & Event Boskoop
Trouwfeest locatie in de regio Alpen aan de Rijn en Waddinxveen

Tel.0172-766047

info@floraboskoop.nl

www.floraboskoop.nl

 

Flora party & event Feestzalen Boskoop
Trouwfeest locatie Flora party & event

 


 

Kasteel Henkenshage / Aubergerie de Leesthoeve - sprookjesachtige trouwfeest locaties in Brabant


Kasteel Henkenshage is het mooiste Kasteel van Brabant en Aubergerie de Leesthoeve een prachtige 18e eeuwse boerderij met een prachtige binnenplaats, beide zijn sprookjesachtige trouwlocaties, waar het Burgerlijk huwelijk zowel binnen als buiten voltrokken kan worden.

Deze locaties beschikken over drie prachtige zalen. Om Uw bruiloft helemaal compleet te maken, slaapt U bij ons in de zeer romantische bruidsuite.
Het Kasteel heeft een capaciteit tussen de 20 en de 600 personen en Aubergerie de Leesthoeve heeft een capaciteit tussen de 20 en de 400 personen.
De lokaties zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze voortreffelijke catering service en party catering.

La Casserole exclusieve partycatering verzorgt op deze locaties diverse soorten ontvangsten, zoals; huwelijksfeesten, themafeesten, seminars, productpresentaties, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, galafeesten, vergaderingen of recepties.

Trouwlocatie
Feestlocatie Eeckaerde
Partycentrum

La Casserole exclusieve party catering
Centraal informatienummer: 0499-37.55.37

info@la-casserole.nl

La Casserole

 

Kasteel Henkenshage Trouwfeest locatie Brabant

 


 

Trouwlocatie Het Ketelhuis - sfeervolle trouwfeest locatie in Eindhoven (Noord-Brabant)


Gelegen aan de Boschdijk in Eindhoven bevindt Het Ketelhuis zich in een rustige omgeving, buiten het drukke centrum van Eindhoven.

Deze locatie is dan ook uitermate geschikt om heerlijk tot rust te komen, zowel in Het Ketelhuis zelf als op het prachtige terras.

Ook beschikt Het Ketelhuis over meer dan voldoende gratis parkeergelegenheden voor u en uw gasten.

De sfeervolle feestlocatie Het Ketelhuis is geschikt voor al uw feesten en partijen.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een op maat gemaakt personeelsfeest, diner, vergaderingen, productpresentatie, themafeest of familiebijeenkomst.

Het Ketelhuis
Doctor Poletlaan 45
5626 NC Eindhoven
Tel. 0499-375537

Trouwlocatie Het Ketelhuis

 

Het Ketelhuis trouwfeest locatie Eindhoven

 


 

Kasteel Ophemert - Exclusieve feestlocatie voor een Spectaculaire Trouwfeest in Gelderland


Als je echt een Spectaculair Trouwfeest wil geven dan is Kasteel Ophemert een serieuze Optie!

Een paar prachtige zalen van groot tot klein en het kasteel is altijd alleen voor u gereserveerd.

U kunt de gehele dag in het sprookjesachtige Kasteel verblijven met bijvoorbeeld de huwelijksceremonie onder de eeuwenoude boom in de kasteeltuin, vervolgens een feestelijke toost en het aansnijden van de bruidstaart op de binnenplaats of op het terras.

En na een heerlijk diner feest u tot laat in de avond waarna u boven in het Kasteel de nacht doorbrengt in de huwelijkssuite.
De volgende ochtend staat een heerlijk ontbijtbuffet voor u klaar.

Iedere dinsdag van 20.00 tot 21.00 uur kunt u het kasteel geheel vrijblijvend bezoeken.

Kasteel Trouwen

Kasteel trouwen Gelderland

Kasteel Ophemert Trouwen
 

Kasteel Ophemert Trouwlocatie
Kasteel Ophemert bij nacht

 


 

BOOT10 | de ultieme varende trouwfeest locatie - thuishavens Amsterdam, Rotterdam, Utrecht ...


Op een partyschip van BOOT10 slaagt uw trouwfeest altijd!

BOOT10.nl: Niks geen truttige tafelkleedjes en gehaakte gordijntjes en chagrijnige obers in zwarte versleten smokingbroeken,
maar verfrissend, modern en toch gezellig!

BOOT10 heeft 6 unieke partyschepen voor groepen van 25 tot 250 personen: niet truttig en stijf, maar frisse en moderne feestschepen! De thuishavens van de schepen zijn; Amsterdam, Rotterdam, Utrecht / Maarssen (de Vecht), Loosdrecht en Leiden / de Kaag. Moderne, varende evenementenlocaties waar alles kan tegen heel schappelijke prijzen.
Voor zomer Ťn winter!

De flexibele bemanning zal er voor u zijn om er een onvergetelijk feest van te maken. Behalve de sfeer die bij ons anders is dan bij de meeste andere varende evenementen locaties hebben we nog een groot pluspunt: de prijs!

Aan boord van onze flexibel in te richten schepen is alles aanwezig om er een goed feest van te maken: van een goed ingerichte keuken, diverse meubilair tot professionele DJ apparatuur. Dit alles is kosteloos te gebruiken. Zo wordt een feest geven toch gewoon weer leuk?

Dus heb je genoeg van het standaard jaarlijkse bedrijfsuitje met de zaak? Dan is het tijd om het dit jaar eens anders te doen en wel op partyschepen 'BOOT' uit Amsterdam! Voor groepen van 20 tot 250 personen kunnen wij een varend diner serveren. Van boerenkool tot kaviaar,.... alles is mogelijk. En de avond is natuurlijk niet compleet zonder dat een DJ of band de voetjes van de vloer heeft gekregen. En wil je een speciaal thema,.... van Braziliaans tot een "Jordanese avond",.... ook dat kan geregeld worden.
Maar ook voor verjaardagsfeesten, familiefeesten, dancefeesten zijn wij de ideale locatie: een professionele DJ installatie is standaard inbegrepen op onze schepen.

Trouwen
Uniek is dat je op de schepen van BOOT10.nl al varende aan elkaar het JA-woord kan geven in Amsterdam: terwijl de kade rustig aan je voorbij kabbelt beloven jullie elkaar eeuwige trouw! En bij mooi weer doen we de ceremonie gewoon op het bovendek,...!

Ben je niet op zoek naar een 'standaard' kasteeltje of kerkje maar naar echt iets unieks en heel eigentijds,... dan is 'BOOT10' wellicht een heel aparte huwelijkslocatie voor jullie.

www.boot10.nl

info@boot10.nl

tel: 06-36157765

 

Home

Trouwlocatie

Trouwvervoer

Weddingplanner

Trouwen op een schip
Huwelijksvoltrekking aan boord
Trouwfeest buitendek lounge