Feest ideen

Vier feest !!

4Feest ZiziX
Feest tips

4FEEST

Home

Rondvaart

Leuke tips voor een mooie rondvaart voor uw personeelsfeest, familiedag of bruiloft vindt u op 4Feest.nl.
U wilt een heerlijke dag op en om het water beleven en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens dit uitje.
De organisaties en rederijen die in deze rubriek gepresenteerd worden, bieden diverse mogelijkheden om een gezellig groepsarrangement
of feestprogramma voor u en uw gezelschap samen te stellen. Het team van 4Feest.nl wenst u een geslaagd uitje op het water.

Rondvaart partyschip Zeilschip Rondvaartboot Rondvaart

De Wilgenweard Nijverdal - rondvaart op de Regge Overijssel


De Wilgenweard is de toplocatie voor al uw feesten!

De Wilgenweard heeft een activiteitenpark waar u terecht kunt voor een ruim assortiment aan kwalitatief hoogstaande activiteiten.
Of het nu gaat om een spectaculaire Gravity Fall, het rustgevende kanovaren, een workshop breakdance of een spetterend themafeest als “Do you remember the 60’s, 70’s and 80’s” of “Ik hou van Holland”.

De Wilgenweard biedt voor elk wat wils!
Basis voor alle activiteiten is het grootste Finse chalet van Nederland met vier feestzalen met een totale capaciteit van 300 gasten en een TV gekeurd activiteitenpark. Dit park bestaat o.a. uit een uitdagend touwparcours op 8 meter en 5 meter hoogte en een abseiltoren van 15 meter hoog!
Het aangrenzende Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, die direct achter de Wilgenweard begint, biedt volop mogelijkheden voor nordic walking, atb-, pda-, gps- en kompastochten.
De Regge, een rustig kabbelend riviertje, kan bevaren worden met kano, vlot of rondvaartboot.

Met de Wilgenveard, onze rondvaartboot, geniet je zonder of met een sagenverteller van een heerlijke tocht over de prachtig meanderende rivier de Regge.
Tijdsduur: 1 of 1 uur.


Daarnaast biedt De Wilgenweard met haar 24 tweepersoons kamers voor 48 personen ook nog de gelegenheid om te overnachten.

Kortom; bij de Wilgenweard vindt u de complete invulling van al uw wensen!

Kijk voor een compleet overzicht op:

www.wilgenweard.nl

 

De Wilgenweard rondvaart op de Regge
De Wilgenweard suppen in Overijssel

 

 

Rederij De Festijn - Rondvaarten op de Westerschelde Zeeland tot 75 personen


Rederij “De Festijn” organiseert vanuit Breskens rondvaarten op de Westerschelde.

U kunt mee vissen of gewoon meevaren. Aan boord is een gezellige bar waar u eten en drinken kunt bestellen. Hengels en andere visbenodigdheden zijn aan boord te koop of te huur. Op verzoek kan ook voor vers zeeaas worden gezorgd.

Rederij “De Festijn” heeft aparte programma’s voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes.

www.defestijn.nl


 

rondvaarten Westerschelde

 

 

Smit’s Paviljoen - rondvaart arrangementen in Giethoorn Overijssel


In de Kop van Overijssel ligt het schilderachtige Giethoorn. Bekend om zijn waterrijke landschap wordt het ook wel het “Groene Veneti” genoemd. Giethoorn is gelegen aan de rand van natuurpark “De Wieden Weerribben” in een oase van rust en ruimte.

De ideale omgeving voor een bijzondere dag.

Smit’s Paviljoen ligt sinds 1935 aan de oever van het Bovenwijde, tussen Nationaal Park Weerribben-Wieden en het oude centrum van Giethoorn. Dankzij de unieke ligging hebt u zowel vanaf het terras als vanuit het restaurant een schitterend uitzicht op het meer en nabijgelegen natuurgebied.

U bent van harte welkom om uw romantische bruiloft, gezellige familiedag, fantastische feestavond, bedrijfsfeest met originele teambuilding of schoolreisje door ons te laten organiseren!

Het Snater Arrangement.
Bij aankomst serveren wij twee kopjes koffie met Blokzijler brok. Als iedereen zo ver is stappen wij aan boord van een van onze rondvaartboten voor een uitgebreide tocht door het waterrijke Giethoorn en het natuurgebied. Hierbij wordt er ”opgestoken” in een van de weinige nog functionerende eendenkooien in Nederland. In dit ongerepte stukje natuur krijgt u van de kooiker een volledige uitleg over het wel en wee van de eendenkooi, eventueel voorafgegaan door een kooikersbittertje. Deze dag sluit u af met een heerlijk warm buffet.

Een bezoek aan de eendenkooi is alleen mogelijk in de maanden april, mei en juni.

In andere maanden bieden wij een uitgebreide rondvaart door natuurgebied “De Wieden” en het pittoreske Giethoorn.

Smits Paviljoen
Binnenpad 29a
8355 GR Giethoorn
Tel.: 0521 361215
Fax: 0521 362122

info@smitspaviljoen.nl

www.smitspaviljoen.nl

 

Rondvaart in Giethoorn

 

 

Rederij Dijkhuizen Vlissingen - rondvaarten luxe dagpassagiersschip in Zeeland


Rederij Dijkhuizen beschikt over 3 luxe dagpassagiersschepen waarmee rondvaarten, bruiloften, productpresentaties en verschillende bedrijfsuitjes worden georganiseerd.
Zij heeft reeds meer dan 40 jaar ervaring met de verzorging van varende festiviteiten, die zij totaal in eigen beheer verzorgt.

Met onze schepen verzorgen wij het gehele jaar door verschillende festiviteiten.
De maximum capaciteit voor het vieren van een feest aan boord van onze schepen bedraagt 300 personen.
Zo worden onze schepen in geheel Zeeland ingezet voor (varende) bedrijfsevenementen.

Deze feesten kunnen plaatsvinden vanaf Middelburg, Veere of Vlissingen, maar wij kunnen ook naar een specifieke locatie in de rest van Zeeland of bijvoorbeeld Belgi varen om vandaar uw bedrijfsfeest inhoud te geven.

Bij uw feest kunnen wij verschillende maaltijden voor u verzorgen. Het kan van een lunch tot een zeer uitgebreid warm en/of koud buffet. Mogelijkheden te over. Mocht u daarnaast nog andere extra culinaire wensen hebben, kunnen wij deze uiteraard op aanvraag voor u verzorgen.

Naast het culinaire aspect kunt u altijd gebruik van de aanwezige geluidsfaciliteiten in het door u gewenste schip. Mocht u echter live-muziek wensen, dan hebben wij verschillende muzikanten die wij u kunnen aanprijzen. Tenslotte kunnen wij ook voor diverse andere entertainers zorgen.

Ons is in elk geval op basis van jarenlange ervaring duidelijk, dat bedrijfsfeesten nooit hetzelfde zijn. Wij streven er altijd naar uw feest dan ook op een unieke manier te verzorgen, zodat u altijd met een positief en voldaan gevoel terug kunt denken aan UW feest.

Wel is het raadzaam om vooraf een afspraak te maken om de gewenste locatie te bekijken en daarna uw wensen met ons door te spreken om uw feest tot een succes te maken.

www.rederij-dijkhuizen.nl

 

 

 

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw bv - rondvaarten Nationaal park de Biesbosch (NB)


De Zilvermeeuw is een party-rondvaartbedrijf dat rondvaarten organiseert in het meest unieke natuurgebied van ons land; Nationaal Park de Biesbosch.

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw verzorgt al meer dan een halve eeuw rondvaarten, bedrijfsuitjes, excursies en dagtochten door de Biesbosch. Wilt u samen met uw familie, vrienden of collega's een gezellige boottocht bij ons boeken, bekijk op onze website de beschikbare arrrangementen.

Naast een rondvaart in de Biesbosch, kunt u ook met onze partyboten naar Rotterdam en Dordrecht.

Neem contact met ons op voor uw specifieke wensen via telefoonnummer 0162 682609.

info@zilvermeeuw.nl

www.zilvermeeuw.nl

 

Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw boottocht Biesbosch

 

 

De Toekomst dagzeiltochten Hoorn - rondvaart met zeilschip over het IJsselmeer


De Toekomst is de grootste tjalk ooit in Friesland gebouwd. Een eye catcher eersteklas. De lijnen zijn klassiek gehouden en het schip is speciaal gemaakt voor de behoefte van bedrijven en particulieren om hun event op het water te houden.
Sinds 2002 hebben duizenden mensen naar volle tevredenheid hun bedrijfsuitje of familiefeest aan boord van deze tweemaster kunnen meemaken.

De Toekomst voldoet aan alle veiligheidseisen en heeft als extra een hoge verschansing en een verzonken achterdek. Dit heet in jargon ook wel de kuip. Zeer prettig voor kleine kinderen, maar ook voor gasten die wat slechter ter been zijn. U zit hier ook lekker uit de wind. Verder valt de ruimte aan dek op. Hierdoor wordt het eenvoudiger en veiliger om met u de tuigage te bedienen. Binnen is de ruimte overweldigend. Niet een laag plafond, maar gewoon lekker veel ruimte boven uw hoofd; bovendien erg gezellig ingericht.

Als u met meer personen wilt varen, kunnen we u een grotere boot aanbieden. Ook met meerdere schepen zeilen is zeer goed mogelijk. Voor kleine groepen vanaf 6 personen kunnen wij u ook een kleinere boot aanbieden.

Standaard faciliteiten aan boord: cd-speler, i-pod dock, microfoon, diascherm en beamer; andere audiovisuele middelen zijn op aanvraag leverbaar.

Gooi uw zorgen overboord en ga lekker zeilen met uw personeel, relaties of familie. Of wat dacht u van een echt huwelijksbootje tijdens de bruiloft? Naast de vele arrangementen is er vooral plaats voor uw eigen wensen, want geen feest is hetzelfde.

Ook voor uw bedrijfsuitje, presentatie of vergadering is zeilschip de Toekomst uiterst geschikt.
U kunt beschikken over een ruime sfeervolle salon. Daarnaast is er de ontspanning van het zeilen; uw dag kan niet meer stuk.

www.zeildagtocht.nl

 

Zeiltochten IJsselmeer
De Toekomst dag zeiltochten

 

 

VADESTO outdoor adventure - rondvaartl vanuit Hattem Gelderland


VADESTO verzorgt o.a. boeiende n-uurs-rondvaarten vanuit het historische hanzestadje Hattem, boottochten op de IJssel, Vecht of Zwartewater, eventueel voorzien van een hapje en drankje en op de grens van 2 provincies en langs fraaie Hanzestadjes. Mogelijk ziet u zelfs ijsvogels.

Een boottocht is goed te combineren met andere sportieve of recreatieve activiteiten, kinderfeesten, dagje uit, evenement, groepsdagtocht, enz, voor bedrijf, school, vrijgezellenfeest, vakantie, enz.

RONDVAART met “De Groene Ster”
Deze boot, van het zogenaamde ‘Amsterdams type’, is overdekt en geschikt voor 50 personen, met toiletvoorziening en geluidsinstallatie. Voor groepen is er in overleg ook bediening voor een hapje of drankje onderweg. Het voordeel van deze boot is dat u droog, beschut en comfortabel kunt genieten van het uitzicht. De schipper laat u onderweg mooie plekjes zien.
Minimum aantal personen: 20.

RONDVAART met “De Patriot” f “De Spotter”
Hiermee maken we een prachtige NATUURRONDVAART van ca. 1 uur!
Ook uitstekend te combineren met een hapje of drankje in het Paviljoen of op het terras. Beide boten zijn open en elk geschikt voor ca. 50 personen. Vertrekpunt is het Panorama Paviljoen in Hattem. Vanaf het terras stapt u direct de boot in! De boot maakt een n-uurs-tocht naar het Algemene Veen, een natuurgebied bij Hattem.
Minimum aantal personen: 10.

Voor groepen 2-1000 personen, jong of oud.

Tevens attractieverhuur door heel Nederland.
Lid Recron en VeBON met het Waarborg ‘Groen & Veilig’ n TV-gecertificeerd!
Geopend: het hele ijsvrije jaar van maandag t/m zaterdag.

Tel. 038-4445428

Info: www.vadesto.nl

 

Vadesto rondvaart vanuit Hattem
Vadesto rondvaarten

Home

Feestlocatie

Partyschip

Zeevissen

Zeiltochten