Feest ideeŽn

Vier feest !!

4Feest ZiziX
Feest tips

4FEEST

Home

Restaurant

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Op 4Feest.nl vindt u gezellige kindvriendelijke restaurants en familierestaurants voor het vieren van uw feest. De restaurants bieden arrangementen
om een fantastisch familiefeest, een sfeervolle bruiloft, een gezellig personeelsfeest of andere speciale gebeurtenis met heerlijke gerechten en buffetten te vieren.
Ook als u een dagarrangement voor uw uitje wilt boeken, zijn er restaurants die leuke activiteiten voor uw gezelschap kunnen organiseren
Het team van 4Feest.nl wenst u een smaakvol uitje!

Restaurant zaalverhuur Buffetten Feestarrangementen Familiefeestje

Restaurant-Partycentrum De Voorst - Kraggenburg (FL)  20 tot 200 personen


De plek waar lekker eten, vermaak en genieten van de natuur ideaal samen gaan!

Midden in het oudste bos van Flevoland vindt u ons multifunctioneel partycentrum voor zowel zakelijke als privť gelegenheden.

Huwelijksfeesten
Onze vele mogelijkheden en ideeŽn voor een geslaagde dag bespreken wij graag in een vrijblijvend gesprek. Voor zowel kleine als grote groepen zijn er volop mogelijkheden, onze zalen zijn flexibel in te delen. Voor een receptie heeft de zaal een capaciteit van circa 180 personen. Voor een feest met dansvloer kunt u met circa 150 personen terecht in onze bruiloftzaal.

Verjaardagen
Als er iets te vieren valt, dan moet dat goed gebeuren!.Wij verzorgen uw feest tot in de details en u hoeft zich geen zorgen te maken over de organisatie van deze heugelijke dag, u zult terug kijken op een feest om nooit te vergeten!

Kraamfeesten
Het zijn altijd hectische tijden als er een baby is geboren in de familie. Laat ons de zorgen van het kraamfeest uit handen nemen en nodig uw gasten uit in ons partycentrum. Wij zorgen voor een prettige ambiance, waarin we u en uw gasten perfect ontvangen en verwennen. Mogelijkheden: ontvangst met beschuit met muisjes, geboortetaart, versiering van de zaal, spelactiviteiten voor kinderen, entertainment voor kinderen (bijv. clown).

Bedrijfsuitjes en personeelsfeesten
Voor kleine en grote groepen kunt u bij ons terecht voor bijzondere en ludieke uitjes met uw collega’s.
Buitenprogramma’s, themafeesten, workshops en feestavonden inclusief entertainment.

Familiedagen en groepsuitjes
Complete dagarrangementen waarin lekker eten, vermaak en genieten van de natuur centraal staan. Voor de kinderen is er een groot speel- en doepark met o.a. skelterbaan en kabelbaan. Verdere activiteiten o.a. 18 holes midgetgolfbaan, klootschieten, steppen, jeu des boules, natuurwandelingen e.v.a.

Tevens bestaat de mogelijkheid voor een overnachting in onze luxe groepsaccommodatie.
Een groep kan in overleg een eigen zaal/ruimte reserveren.

Het bedrijf is centraal gelegen in het land, en goed te bereiken met auto en openbaar vervoer.

Kijk voor onze arrangementen op onze internetsite: www.devoorst.nl.

 

Partycentrum De Voorst feestlocatie in Flevoland
Partycentrum De Voorst familiedag

 

 

Eetgeleghenheid Kakelbont - feestlocatie in Dinkelland, Twente


U bent bij Kakelbont aan het juiste adres voor een familiedag of personeelsfeest.
We verzorgen een scala aan op maat gesneden en compleet verzorgde tochten en evenementen.

Hieronder volgen enkele voorbeelden van activiteiten die wij verzorgen. Alle programma’s kunnen op uw wensen worden afgestemd. Tevens verzorgen wij voor groepen vanaf 40 personen casino-avonden en themafeesten zoals o.a. western-, piraten-, middeleeuws-, griezel- en rock & roll avonden.

Onze locatie is uitermate geschikt voor het houden van vergaderingen, presentaties en seminars (15 tot 120 personen met gratis gebruik van beamer + groot scherm).

Activiteiten in Twente:
Klootschieten - Kanovaren - Vlot bouwen & varen - Mountainbike tocht - Laser kleiduif schieten - Hand- of Kruisboog - Vogelschieten - Blaaspijp schieten - Sumoworstelen - Quads - Huifkar tochten - Fiets- en steproutes - Wandelroutes - Midgetgolf - Sterrenwacht - Ballonvaart - Roofvogelshow - Wijnproeverij - Alleengaanden-BBQ - Solextochten - Dropping - Bezichtiging Westerveldmolen - Pistool-actie schieten.

Wij verzoeken u om tijdig te reserveren via onze reserveerlijn 0541 - 22 15 05.
Vraag ook naar de mogelijkheden van het all-in drankenpakket! Wij verzorgen eventueel ook vervoer van en naar huis met een touringcar.

www.kakelbont.nl


 

Eetgeleghenheid Kakelbont feestlocatie inTwente
Eetgeleghenheid Kakelbont feestlocatie Overijssel

Home

Dinnershow

Feestlocatie

Themafeest

Themarestaurant