Feest ideeŽn

Vier feest !!

4Feest ZiziX
Feest tips

4FEEST

Home

Puzzeltocht

Een groot en gevarieerd aanbod aan puzzeltochten vindt u op 4Feest.nl,
Een puzzeltocht is zeer geschikt als gezellige activiteit tijdens uw bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellendag of familiedag.
Voor een city game, speurtocht of fotopuzzeltocht bent u bij deze organisaties aan het goede adres!
Het team van 4Feest.nl wenst u veel speur plezier!

Stadswandeling Amsterdam Stadswandeling Breda Stadswandeling Maastricht Stadswandeling Utrecht

City Xplore - puzzeltochten in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven, Breda, Nijmegen ...


City Xplore is een onafhankelijk organisatiebureau uit het Brabantse Zundert, dat met veel inzet en enthousiasme jullie familiedag, bedrijfsuitje, team-event, vrijgezellenfeest, schooluitje, verenigingsuitje of groepsuitje uit handen neemt.
Zowel kleine als grote groepen kunnen bij City Xplore terecht! Je kunt kiezen voor ťťn onderdeel, bijvoorbeeld een Fotozoektocht door Amsterdam, waarbij jullie zelf de activiteit begeleiden. City Xplore kan echter ook het hele programma voor jullie verzorgen, inclusief begeleiding en prijsuitreiking.

Een korte greep uit onze activiteiten:

Met Happen & Stappen komen jullie op de leukste plekjes van de stad en kunnen jullie genieten van de heerlijkste gerechten in 3 verschillende restaurants. Onderweg dienen jullie ludieke doe- en denkopdrachten uit te voeren. Tevens komen jullie ook nog het een en ander te weten over de stad!

Tijdens de Verkenningstocht lopen jullie een mooie route en komen langs de mooiste plekjes van de betreffende stad, waarbij allerlei teambuilding-opdrachten, vragen, historische feiten en leuke weetjes in de tocht verwerkt zijn. Kortom op gevarieerde wijze maken jullie kennis met de stad en haar fraaiste aangezichten.

Crazy 19 met 19 komische opdrachten die jullie binnen een bepaalde tijd moeten zien te vervullen. Elke opdracht moet worden vastgelegd op foto of camera als bewijs. Het team met de meeste durf en de meeste goed uitgevoerd opdrachten is de winnaar van dit fantastische spel!

Ideaal voor een vrijgezellenfeest is de Vrijgezellenspeurtocht met o.a. een op-maat-gemaakte quiz. Ook heel leuk voor een vrijgezellendag of vriendenuitje is de Kroegenspeurtocht waarbij de route langs de gezelligste kroegen van de stad komt. Onderweg krijgen jullie leuke muziekvragen en opdrachten.

Een variant op de “Ik hou van Holland speurtocht” is de speurtocht “Ik hou van BelgiŽ”. Tijdens de zoektocht door de stad krijgen de teams allerhande vragen en team-opdrachten die te maken hebben met de vaderlandse geschiedenis van BelgiŽ.
Deze supergezellige speurtocht is mogelijk in Mechelen, Antwerpen, Leuven, Brugge en Gent.

Als je meer van bossen en natuur houdt dan is ons outdoor-spel Klootschieten gecombineerd met vragen en opdrachten een erg leuke activiteit voor een familiedag, personeelsuitje of vriendenuitje.

Al onze activiteiten kunnen geheel op maat gemaakt worden en gecombineerd worden met lunch, diner, high tea, picknick, etc.

Onze stadsuitjes zijn mogelijk in de volgende plaatsen: Maastricht, Antwerpen, Bergen op Zoom, Middelburg, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Roermond, Amsterdam, Deventer, Utrecht, Mechelen, Leuven, Woerden, Zundert, Amersfoort, Naarden, Nijmegen, Arnhem, Dordrecht, Brugge, Delft, Gent, Leiden.

Meer informatie vindt u op onze website: www.city-xplore.nl.

 

Home

Event Games

Sportief uitje

Teambuilding

Verkenningstochten en puzzeltochten