Feest ideeŽn

Vier feest !!

4Feest ZiziX
Feest tips

4FEEST

Home

Partycentrum

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland

Een sfeervol partycentrum voor uw feest vindt u op 4Feest.nl. U wilt een personeelsfeest voor uw collega’s, een familiefeest of een avond uit met vrienden
op een gezellige locatie organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens deze feestavond. De partycentra die in deze rubriek
worden gepresenteerd, bieden arrangementen en activiteiten om een gezellig feestprogramma voor een familiefeestje, personeelsfeest, bruiloft of
vrijgezellenfeest samen te stellen. Het team van 4Feest.nl wenst u een grandioos feest in het partycentrum van uw keuze.

Kasteel Henkenshage & Aubergerie de Leesthoeve - exclusieve partycentra in Brabant


Partycentrum Aubergerie de Leesthoeve met drie feestzalen
De Leesthoeve beschikt over drie prachtige zalen. De eerste is de Gelagkamer, een prachtige feestlocatie waar voornamelijk feesten worden verzorgd. De tweede zaal is de prachtige Serre. Deze ruimte is verbonden aan de binnenplaats. U kunt in de Serre zowel de bruiloftsreceptie als het huwelijksdiner of buffet laten plaatsvinden. Als laatste zaal van De Leesthoeve hebben we de Tuinkamer. Deze officiŽle trouwlocatie is zeer geschikt voor kleinere gezelschappen, zoals 25-, 40- en 50-jarige bruiloften en familiefeesten.

Partycentrum Aubergerie De Leesthoeve is een stijlvolle feestlocatie voor ieder evenement. La Casserole Party Service en Catering Service verzorgt hier dan ook met veel plezier uw exclusieve feest. La Casserole kan voor u ook actieve programma’s organiseren, zoals workshops, outdoor activiteiten en sport & spel.

Ons kasteel als partycentrum
Kasteel Henkenshage te Sint-Oedenrode, Noord-Brabant is een stijlvol partycentrum voor een bruiloftsfeest, personeelsfeest, diner, themafeest, galafeest, vergadering of productpresentatie. La Casserole Partyservice heeft Kasteel Henkenshage in volle glorie hersteld en beschikt hiermee over een toplocatie, waar iedere bijeenkomst tot een bijzonder evenement gemaakt kan worden. Kasteel Henkenshage, een unieke trouwlocatie, biedt ook de mogelijkheid buiten uw huwelijk te voltrekken op het romantische eiland. Trouwen op Kasteel Henkenshage is hiermee een onvergetelijke gebeurtenis.

Aubergerie de Leesthoeve heeft de capaciteit tussen de 20 en de 400 personen en het Kasteel heeft de capaciteit tussen de 20 en de 600 personen. De locaties zijn altijd exclusief voor uw gasten gereserveerd en zijn voorzien van onze voortreffelijke catering service en party catering.

La Casserole exclusieve partycatering verzorgt op deze locaties diverse soorten ontvangsten, zoals; huwelijksfeesten, themafeesten, seminars, productpresentaties, personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, galafeesten, vergaderingen of recepties.

La Casserole exclusieve party catering
Centraal informatienummer: 0499-37.55.37
info@la-casserole.nl

Partycentrum Aubergerie de Leesthoeve

Kasteel Henkenshage

 

Aubergerie de Leesthoeve feestzalen
Kasteel Henkenshage partycentrum Brabant

 

 

Flora Party & Events Boskoop (ZH) - stijlvol partycentrum groepen tot 700 personen


Flora Party & Event is uw partner voor bruiloften, huwelijksjubilea, verjaardagen, personeelsfeesten, recepties, diners, buffetten, vergaderingen, productpresentaties, noemt u maar op! Wij heten u daarom ook van harte welkom op onze nieuwe locatie aan de Parklaan in Boskoop.

In het in 2010 stijlvol gerenoveerde jaren ’30 pand bieden wij legio mogelijkheden. Zeven dagen per week heeft u de mogelijkheid om onze zalen te reserveren voor zowel uw particuliere feest als zakelijke evenement.

High Tea
Lekker met z'n allen aan tafel genietend van een uitgebreide High Tea. U bepaalt zelf de tijd, wij verzorgen de lekkernijen!

Proeverijen
Wilt u uw gasten verwennen met een heerlijke maaltijd? Denkt u dan eens aan een hapjes buffet. Een proeverij van diverse kleine hapjes koud en warm. Geen grote salades maar kleine tongstrelende creaties, maar wel ruim voldoende als maaltijd.
U kunt kiezen uit de volgende proeverijen: Tapas, Italiaans, Hollands of Werelds.

Walking diners
Een andere leuke manier van dineren. Niet aan gedekte tafels maar staand aan mooi afgerokte statafels. De kleine gerechten worden op bordjes geserveerd. In een geheel ongedwongen sfeer dineert u staand en bent u in de gelegenheid om meer mensen te spreken dan tijdens een traditioneel diner. Dit is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld zakelijke bijeenkomsten.

Grand buffetten
Laat u meeslepen in de culinaire fantasie van onze chefkok, en geniet met uw gasten van een fantastische avond. Deze buffetten bestaan allemaal uit een uitgebreid voorgerechten buffet, een hoofdgerechten buffet, een grand dessertbuffet en zijn uit te breiden met extra tussen gerechten.

Diners
Wilt u dat uw gasten lekker kunnen blijven zitten tijdens het eten? Dan serveren wij graag het menu voor u uit!

Flora Boskoop beschikt over diverse zalen die tevens te combineren zijn. Groepen vanaf 20 personen tot 700 personen zijn bij ons van harte welkom.

Heeft u vragen of wilt u langs komen voor een vrijblijvend gesprek dan kunt u contact met ons opnemen. Wij bespreken graag uw wensen en informeren u waar nodig. Wij staan voor u klaar!

Flora party & event
Tel.0172-766047

info@floraboskoop.nl

www.floraboskoop.nl

 

Flora Party & Event partycentrum Boskoop

 

 

Partycentrum Number Four Utrecht - partycentrum 100 tot 1300 personen


Van gezellige feestzaal tot sfeervolle vergaderzaal

Of u nu op zoek bent naar een feestzaal voor uw bruiloft of receptie, of naar een moderne en sfeervolle vergaderzaal. Voor elk evenement hebben wij dť geschikte zaal. Zowel particulieren als bedrijven zijn van harte welkom in ons partycentrum.

Partycentrum Number Four is dť locatie voor tal van evenementen! VariŽrend van fantastische feesten voor bedrijven en particulieren, tot gezellige recepties, smaakvolle diners, efficiŽnte vergaderingen en complete bruiloften aangezien wij een officiŽle trouwlocatie zijn.

Wij beschikken over twee prachtige zalen, de Amstellounge en de Ballroom, die compleet uitgerust zijn qua voorzieningen en nemen u alle zorgen uit handen wat betreft catering. Indien gewenst kunnen wij ook diverse vormen van entertainment voor u regelen, zodat u zich vast kunt verheugen op het evenement en wij alles tot in de puntjes voor u gaan verzorgen. Bovendien ligt onze locatie centraal in Nederland en heeft het ruim voldoende parkeermogelijkheden voor de deur.

Number Four
Herculesplein 281-283
3584 AA Utrecht

Tel. 030-2519008

info@numberfour.nl

www.numberfour.nl

 

Home

Dinnershow

Feestlocatie

Themafeest

Partycentrum in Utrecht met twee mooie zalen
Partycentrum in Utrecht