Feest ideeŽn

Vier feest !!

4Feest ZiziX
Feest tips

4FEEST

Home

Lipdub maken

Lipdub maken in Brabant, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.
Op 4Feest.nl vindt u leuke ideeŽn om met elkaar een lipdub te maken. U wilt een workshop lipdub maken voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of voor uw
vriendinnen en vrienden organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens dit doldwaze uitje. De organisaties die in deze rubriek
worden gepresenteerd, bieden u een professionele en verrassende workshop lipdub maken. Het team van 4Feest.nl wenst jullie een fantastisch uitje!

Lipdub maken bedrijfsuitje
Lipdub maken vrijgezellenfeest

TVworkshop - workshop lipdub maken voor vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes


Zoek je een leuke en originele activiteit voor tijdens je vrijgezellenfeest? Boek dan nu de workshop lipdub maken bij TVworkshop!
Maak met al je vrienden en familie een fantastische lipdub op jullie favoriete nummer.

Onze professionele regisseurs zullen jullie van begin tot eind begeleiden tijdens het maken van jullie eigen lipdub.
Wij nemen allerlei attributen mee, zoals pruiken, boa’s, brillen en hoedjes, zodat de lipdub er top uit komt te zien! Naturlijk zijn eigen attributen ook welkom.

De workshop duurt in totaal 2,5 uur. Eerst zullen de pasjes geoefend worden en natuurlijk moet het playbacken ook een paar keer gerepeteerd worden.
Als iedereen zijn stuk helemaal onder knie heeft, wordt de lipdub in 1 take opgenomen. Ready.. set.. go!

Kies je voor enkel de workshop, of ga je meteen voor de lipdub show?. Bij de workshop lipdub maken wordt het filmpje binnen 3 werkdagen gemonteerd
en via de mail verstuurd. Bij de show pakken we extra uit! Het filmpje wordt op locatie gemonteerd en getoond tijdens de spetterende eindshow!
Zijn er meerdere filmpjes? Dan maakt het beste filmpje kans op een Oscar!

Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden voor de workshop lipdub maken!

TVworkshop
Parelpad 14, 3402 ZE IJsselstein (postadres)
030-227 0620

info@tvworkshop.nl

http://vrijgezellenuitje.nu/vrijgezellenuitje-lipdub-videoclip/

 

Home