Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home | Weddingplanner

Weddingplanner Noord-Brabant

Op 4Feest.nl vindt u zeker een deskundige en ervaren weddingplanner in Noord-Brabant die u kan begeleiden bij het organiseren van een grandioze trouwdag.
U wilt een fantastische huwelijksdag beleven en ervoor zorgen dat uw familie en andere genodigden ook genieten van deze bijzondere gebeurtenis.
De weddingplanner in Noord-Brabant kent vele organisaties en leverancieres die werkzaam zijn in de trouwbranche.
Deze kennis wordt gecombineerd met uw wensen hoe uw bruiloft moet worden ingevuld. Wij wensen u de mooiste dag van uw leven!

Trouwfeest

Trouwfeest

Trouwauto

Trouwauto

Trouwlocatie

Trouwlocatie

Weddingplanner

Weddingplanner in Noord-Brabant

Passion 4 Weddingplanning Breda - weddingplanner Breda, weddingplanner Noord-Brabant


Een bruiloft zonder stress?!

Ja, dat kan echt! Met veel passie en gedrevenheid regel ik tot in de puntjes en geheel naar jullie wensen jullie droombruiloft op maat, al dan niet in het buitenland, of enkele aspecten hiervan; alles is bespreekbaar. In het organiseren en regelen van een gemiddelde bruiloft zitten al gauw een paar honderd uur! Hebben jullie die tijd niet en geen zin in al dat gestress, maak dan gebruik van mijn uitgebreide (zes jaar) ervaring!

Nieuw is ook het vernieuwen van de trouwgeloften, dat in de VS al ingeburgerd begint te raken. Deze mogelijkheid is ideaal als je jullie huwelijk meer diepgang of een impuls wilt geven, of als je je trouwdag nog eens dunnetjes wilt overdoen.

Maar dat is toch onbetaalbaar, een weddingplanner inhuren? Niets is minder waar, een weddingplanner is echt voor iedereen bereikbaar. Er wordt een percentage van 15% van het trouwbudget voor de te regelen onderdelen gerekend. Zijn het maar kleine onderdelen, dan wordt een tarief op basis van de te besteden uren afgesproken. Een weddingplanner krijgt vaak kortingen bij leveranciers, die uiteraard aan jullie worden doorberekend. Zo worden, naast de enorme tijdwinst en expertise waar jullie gebruik van kunnen maken, de kosten grotendeels weer terugverdiend.

Kies voor zorgeloos trouwen, het vieren van jullie huwelijksjubileum of het vernieuwen van jullie trouwgeloften en maak gauw een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Passion 4 Weddingplanning
Carolien Disse
Tel. +31 (0)6 1111 4668

info@passion4weddingplanning.nl

www.passion4weddingplanning.nl

 

Passion 4 Weddingplanning

 


 

Imagine Weddings Bergen op Zoom - weddingplanner & ceremoniemeester in Noord-Brabant


Uw droombruiloft wordt werkelijkheid!

Weddingplanner
Jullie hebben beide een drukke baan en hebben geen tijd voor het organiseren van jullie droom bruiloft. Of jullie willen de vrije uurtjes die jullie hebben gewoon lekker aan elkaar besteden. Dat kan! Met de weddingplanner service coŲrdineert Imagine Weddings de gehele organisatie. Van het beheren van jullie budget tot aan het maken van afspraken. Ik ben er voor jullie!

Ceremoniemeester
Jullie hebben de perfecte dag helemaal zelf geregeld, maar willen op de dag zelf een professional hebben die alles coŲrdineert. Imagine Weddings is als ceremoniemeester aanwezig op jullie trouwdag en zorgt ervoor dat iedereen kan genieten. Je kan me zien als jullie personal assistant voor een dag.

Styling
Het stylen van een bruiloft is als het vertellen van een verhaal. Alle kleine details komen samen tot ťťn prachtig geheel. Wat jullie ook willen uitstralen met jullie bruiloft, ik kan het creŽren. Met mijn creativiteit en inspiratie zorg ik voor een prachtige bruiloft.

Adviesgesprek
Zelf alles regelen, maar toch de kennis van een professional? Boek een adviesgesprek bij mij en gedurende 2,5 uur mag je mij alles vragen! Na het gesprek krijg je een mooi verslag en kan je verder met de organisatie van jullie mooiste dag.

Imagine Weddings Bergen op Zoom
Lynn
Tel. 06 19938767

E-mail lynn@imagineweddings.nl

Website www.imagineweddings.nl

 

Imagine Weddings weddingplanner

Weddingplanner

Drenthe
Flevoland
Friesland

Gelderland
Groningen
Limburg

Home

Weddingplanner

Trouwfeest

Trouwlocatie

Noord-Brabant
Noord-Holland
Overijssel

Utrecht
Zeeland
Zuid-Holland