Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home

Muziek bedrijfsfeest

Wordt het een sfeervol bedrijfsfeest met mooie achtergrondmuziek of gaat het dak eraf met een spetterende discoshow?
U wilt een feest organiseren voor uw collega’s, personeel of zakenrelaties, en ervoor zorgen dat iedereen prima wordt vermaakt tijdens uw bijzondere
happening. De professionele organisaties en artiesten die in deze rubriek gepresenteerd worden, kunnen uw gasten tijdens een heerlijke feestavond
optimaal vermaken. Wij wensen u een sfeervol en spetterend bedrijfsfeest!

Licht & Geluid

Licht & Geluid

Live Muziek

Bedrijfsfeest live muziek

Disco show

Disco show

Muziek bedrijfsfeest

Muziek bedrijfsfeest

Partyband voor uw bedrijfsfeest


Partyband zangeressenPartybandPartyband blazerssectie

Met onze Partyband kiest u voor feestgarantie!

Wij zorgen met een 10 koppige bezetting voor een weergaloos FEEST! Met een knallende, energieke show wordt het publiek meedogenloos meegezogen in een spectaculaire tour met ijzersterke Mash-Up’s bestaande uit de beste Hits van Nu, Rock, Dance en Nederlandse meezingers. Mede door een driekoppige blazerssectie beleef je de hits van nu als nooit te voren. Het is dé feestband van dit moment die vol met passie, enthousiasme en een ruime dosis ervaring elk publiek bespeelt. Waar de band ook speelt, het dak gaat er gegarandeerd af!

Wat het evenement ook is, onze Partyband is overal voor in. Heeft u een bruiloft, bedrijfsfeest, festival, clubfeest of lustrum? Voor elk evenement verzorgen wij een show op maat. Zo vraagt een festival wellicht om een andere insteek dan een bedrijfsfeest. Samen met onze specialisten en partners zijn vrijwel alle denkbare opties bespreekbaar.

Neem contact op en vraag wat er mogelijk is! High Energy… Solide… Méér dan een Coverband!
Wij werken met een vaste licht en geluid crew en zijn daardoor goed op elkaar ingespeeld, zodat o.a. een snelle op en afbouw is gegarandeerd.

Onze Partyband is te boeken in combinatie met Led Walls, CO2, Confetti kanonnen (XXL SHOW) en leuke verrassingsacts voor nog meer show en spektakel voor uw gasten.

 

 

Allround top 100 band


Allround band zangeressenAllround band diner dansant

Allround band voor personeelsfeest, bedrijfsfeest, receptie, party en diner-dansant

Onze Allround band is inzetbaar op de meest uiteenlopende evenementen zoals bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, bruiloften, dansavonden e.d. Maar ook voor een ingetogen sfeervolle muzikale invulling van bijvoorbeeld receptie of diner-dansant is deze formatie zeer geschikt.

Ervaring, enthousiasme en een dosis humor behoren tot de eigenschappen van onze muzikanten. Hierdoor zijn wij in staat om soepel op iedere situatie in te spelen. Zowel jong als oud zullen zich uitermate vermaken.

Als u besluit ons te boeken, dan heeft u bij voorbaat gekozen voor een succesvolle party die mede door de perfecte geluidsinstallatie, spectaculaire lichtshow, de fantastische muziek en een professionele performance vol show en entertainment een absoluut hoogtepunt zal zijn, waarover u en uw gasten nog lang zullen napraten.

 Informatie

Op deze website worden geen cookies
gebruikt.

 

 

Stijlvolle lounge jazzband


De lounge jazzband bestaat uit een groep musici die in verschillende formaties jazzy/latin muziek ten gehore brengt.
Standplaats is Utrecht.

Feel Good Jazz, Easylistening Jazz, Lounge Jazz en muziek voor het maken van een dansje. Het Jazz Trio is een van de meest gevraagde lounge bands voor achtergrond muziek in Nederland.

De jazzy lounge band bestaat uit zeer ervaren professionele musici met einddiploma conservatorium en gespecialiseerd in het brengen van melodieuze achtergrondmuziek. Jazzy en Zuid Amerikaans. Saxofoon, gitaar en contrabas.

Uw lang voorbereide live muziek feest komt meteen op gang met deze jazzband; het ontvangt de gasten bij aankomst met een vrolijke noot bij de deur. De sfeer zit er meteen in. Bij de gezellige borrel en het stijlvolle diner klinkt op de achtergrond een afwisselend repertoire. 

De band kan fluisterzacht spelen zodat het gesprekken niet verstoord, maar ook heerlijk swingen als de voetjes van de vloer mogen. Het trio wordt vooral ingezet bij recepties, netwerk bijeenkomsten, live muziek feesten en diner (dansant). Hoogwaardige referenties zijn op te vragen.

Ook in de privésfeer is het trio actief, zoals op een trouwfeest, verjaardag, promotiefeest, of een informeel huis- en tuinfeest.

 

Jazzy lounge band

 

 

Audio, licht, video & DJ voor uw bedrijfsfeest


Wij verhuren Audio, Light, Video en DJ.
Het leveren van complete drive-in shows, moderne DJ sets, freelance allround diskjockeys en presentatie accessoires is onze core-business. Uw bruiloft, bedrijfsfeest en zakelijke bijeenkomst tot ca. 750 personen is bij ons in goede handen. Binnen ons bedrijf staan úw wensen centraal.

Verschillende feest- en vergaderlocaties bevelen wij aan als 'prefered-partner'. Hierdoor profiteert u van onze ruim aanwezige kennis en ervaring. Wij zijn u van dienst met een eerlijk advies en denken graag mee naar de perfecte invulling van uw bedrijfsfeest.

Voor elk themafeest kunt u bij ons terecht. Geheel vrijblijvend denken wij met u mee en inventariseren wij welke mogelijkheden wij uit eigen beheer kunnen aanbieden. Daarnaast hebben wij goede relaties met verschillende vakbekwame ondernemers welke gespecialisseerd zijn in de complete decoratie en aankleding van themafeesten. Mochten uw wensen verder reiken dan onze eigen mogelijkheden dan brengen wij u graag met deze collega leveranciers in contact.

Onze moderne installaties zijn netjes schoon, reclamevrij en goed onderhouden. Daarnaast maken wij vooral het verschil door onze klantvriendelijke handelswijze. Geheel vrijblijvend werken wij u een of meerdere offertes uit, waardoor u een duidelijk overzicht heeft van onze mogelijkheden inclusief bijbehorende prijzen.

 

DJ bedrijfsfeest
Bedrijfsfeest DJ en lichtshow

 

 

Een spetterend disco feest op uw bedrijfsfeest


Wij zijn al ruim 25 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van muziek op bedrijfsfeesten, bruiloften, theatershows, discotheken, café's en Radio 538 drive-in shows door heel Benelux.

Bij ons kunt u ook terecht voor het huren van licht en geluidsapparatuur.
Wij verhuren onder andere diverse soorten verlichte dansvloeren, onze exclusieve DJ Booth en LED zuilen.

Muziek voor uw bedrijfsfeest
• Nederlandstalig
• Zuid-Amerikaans
• stijldansmuziek
• Après-ski
• 60's / 70's / 80's en 90's
• de hits van nu

Voor een gratis informatiefolder, boekingen of een persoonlijk gesprek kunt u ons altijd mailen.
 

Verlichte discovloer huren

 

 

Classics Discoshows & DJ’s


Speciaal voor uw bedrijfsfeest is de Classics Discoshow met DJ dé keuze als het een knalfeest moet worden.
Deze discoshow staat garant voor een goed feestje voor jong en oud. Met muziek uit de jaren 60, 70, 80 en 90 vermaken de DJ’s van deze discoshow iedereen.

Muziek voor uw bedrijfsfeest

Tijdens een feest van de Classics Discoshow komen diverse muziekstromingen van vroeger aan bod zoals rock ’n roll, disco, dance classics, rock en natuurlijk de gouwe ouwe feestknallers en meezingers van Nederlandse en buitenlandse bodem. De Classics DJ’s proberen altijd een zo goed mogelijke balans te vinden tussen 90’s, 80’s en 70’s muziek.

De cd-koffer zo goed gevuld dat aan veel verzoekjes kan worden voldaan. Desgewenst kunnen de Dance Classics DJ’s naast de ‘gouwe ouwe’ nummers van vroeger ook feestmuziek van nu draaien. Uw wensen staan centraal en de DJ’s passen zich graag aan.

Wij zijn l
everancier van discoshows, DJ’s, licht- en geluidsapparatuur en themafeesten.

Toonaangevend met nieuwe concepten voortvloeiend uit de bedrijfsslogan “Music Is Our Drive”.

 

Home

Artiestenbureau

Drive-in show

Entertainment

Party lounge aankleding
Classics Discoshow