Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home

Citygames

Verrassende citygames met een GPS spel vindt u op de website 4Feest.nl. U wilt een spannende game voor uw collega’s, vrienden of familie
organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft tijdens dit interactieve uitje.
Als u interesse heeft voor een van de onderstaande citygames stuurt u ons dat bericht voor meer informatie.
Het team van 4Feest.nl wenst u een dynamisch dagje uit!

Citygame Amsterdam

Citygames Amsterdam
moordspel groepen Nijmegen

CSI Moordspel
in Nijmegen
Groep 10 - 1000 personen
Enthousiaste begeleiding,
enkele acteurs en een
mooie prijs voor het
winnende team.
Eventueel met een diner.
Duur: 3 uur

Citygame Rotterdam

Citygames Rotterdam

Citygame Utrecht

Citygames Utrecht

Citygame Brugge

Citygames Brugge

 


 

Perfect+ events productions België - citygames in Brugge, Brussel, Antwerpen, Gent ... voor 20 tot 500 personen


Een teambuilding in Vlaanderen, Brussel of zelfs Lille (Frankrijk)?
Perfect+ is uw ideale partner en biedt tal van mogelijkheden in en rond de prachtige historische kunststeden voor de ideale omkadering van een teambuilding met dat ietsje meer (weg van de platgetreden paden). Dit gebeurt steeds op maat van de klant. Bij de organisatie van een teambuilding wordt er eerst gekeken naar uw wensen. Vanuit de concrete vraag wordt binnen de lijnen van een budget toegewerkt naar een verrassend verblijf vol originele meerwaarde en perfectie in elke dienstverlening, geknipt voor elke locatie.

Het teambuilding programma bij uitstek: CityGame.
Dit is een interactieve teambuilding competitie door een stad. Teams worden uitgerust met een Nokia-gsm voorzien van mobiel internet en een GPS-apparaat. Ze hebben vooraf geen idee waar ze allemaal zullen komen en wat ze op hun weg zullen aantreffen. Beleving, spanning en de absolute wil om te winnen, dit spel heeft alles! De cases en activiteiten zijn gericht op teambuilding, uitvoerend vermogen of strategisch inzicht van de strijdende teams. Bovendien ook ideaal als incentive of pure fun voor elk publiek. De gehele Game lang word je op een technologische manier ‘gestuurd’ langs het leukste van de stad. Dé unieke manier om een bedrijfsgepersonaliseerde game te beleven met o.m. fotoshoots direct op een eigen webpagina en scoreverloop in real time.

Exclusief in Brugge, Brussel, Gent, Antwerpen, Oostende, Leuven en Lille. Van 20 tot 500 personen. Gelijkaardig is er ook de BikeGame te Damme (= CityGame per fiets).

Perfect+ event productions
Geerwijnstraat 9 - 8000 Brugge
Tel: 0032 (0)50 34 76 08
Fax: 0032 (0)50 34 49 24

@: events@perfectplus.be - www.perfectplus.be

 

City Games in België
City Game per fiets

 


 

WRKSHOP workshops & citygames - city games Eindhoven Brabant, quizzen, groepen vanaf 10 personen


Op zoek naar een spetterende en originele activiteit voor een vrijgezellenfeest?

Dan ben je bij WRKSHOP aan het juiste adres! WRKSHOP is een allround eventbureau in Eindhoven en heeft een breed aanbod aan creatieve en culinaire workshops en citygames, ideaal voor een vrijgezellendag!

Willen jullie een actieve middag?
Kies dan voor een citygame zoals The Phone, Mission Impossible, Deal or no deal of Kraak de Code!

Liever creatief bezig?
Ga dan voor de workshop schilderen, workshop servies beschilderen, workshop mozaïeken, workshop bh’s pimpen , de workshop tassen pimpen of wees creatief met taal en schrijf rap of popsong over de vrijgezel!

Toch een culinaire workshop?
Wees creatief met lekkernijen en maak de mooiste culinaire creaties tijdens de workshop cupcakes versieren, workshop taart decoreren of de workshop chocolade!

Of een activiteit vol pure fun en waarbij er echt veel gelachen kan worden?
Kies dan de workshop lipdub of de workshop flashmob maken: gezelligheid en hilariteit alom! Of ga voor de Ik hou van Holland quiz, De Jongens tegen de meiden quiz of terug in de tijd met de I love the 90’s quiz!

En dit is slechts een greep uit ons diverse aanbod.. !!

Deze activiteiten worden verzorgd vanuit onze gezellige locatie, midden in het centrum van Eindhoven. De leukste cafés en restaurants zijn op loopafstand en daarom is een activiteit bij WRKSHOP goed is te passen in een geheel dagprogramma. Vind je het fijn dat wij de organisatie van de hele dag voor je uit handen nemen? Geen probleem, wij kennen de leukste plekjes van Eindhoven dus maken een graag een reservering voor je bij een leuk restaurantje. Ook hebben wij een speciaal vrijgezellen arrangement waarbij aan alles is gedacht: van de lunch tot aan de stapavond!

Voor meer informatie bekijk onze website of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via info@wrkshop.nl.

Voor echte vrijgezelligheid moet je bij WRKSHOP zijn!

WRKSHOP workshops & citygames
Hoogstraat 10b
5611 JR Eindhoven
06-51059591

Website: http://www.wrkshop.nl

 

Workshops & Citygames Eindhoven
WRKSHOP actieve workshops

 


 

Mister Rotterdam - activiteiten Rotterdam, arrangementen, spel programma, games


Mister Rotterdam, voor de leukste tijd in Rotterdam!

Bedrijfsuitje, familiefeest of gewoon een leuke dag in Rotterdam: Mister Rotterdam biedt arrangementen op maat aan in Rotterdam. Bent u op zoek naar een leuk bedrijfsuitje, een dagje uit met familie of een vrijgezellenfeest met vrienden?
Dan bent u bij Mister Rotterdam aan het juiste adres.

Beleef een leuke dag met familie of vrienden in wereldstad Rotterdam. Mister Rotterdam verzorgt arrangementen en programma's op maat. Met persoonlijke aandacht en oog voor detail organiseren wij uw programma op maat om van uw bezoek aan Rotterdam een leuke en bijzondere belevenis te maken.

Game & De Markthal
Beleef het nieuwe Rotterdam met de Discovery Game en een bezoek & proeverij aan de Markthal. De Markthal is een van de nieuwe iconen van Rotterdam. Midden tussen de architectuur van het Laurenskwartier en de Oude Haven torent de Markthal uit boven de grond. Een indrukwekkend staaltje vernieuwing met binnen een overvloed aan exotisch voedsel en lekkernijen, uitgestald in de vele foodcourts die het hart van de hal vormen.

De Kralingse Plas
Beleef de prachtige omgeving van de Kralingse Plas met een van onze arrangementen, speciaal gemaakt voor deze mooie Rotterdamse locatie. Heeft u een bedrijfsuitje, relatiedag, verjaardag of andere gelegenheid om iets leuks te doen? Speel de Discovery Game of The Target aan de Kralingse Plas en sluit af met een gezellige borrel, diner of BBQ in Restaurant de Tuin; een unieke locatie op een van de mooiste plekken van Rotterdam.

Architectuur Game
Maak kennis met Rotterdams Architectuur met de Architectuur Game van Mister Rotterdam. Aan de hand van deze game leert u wandelend de stad kennen en krijgt u een kijkje in de architectonische keuken van Rotterdam. Zo krijgt u een brede en leuke indruk van wat Rotterdam op architectuurgebied te bieden heeft!

Met een team van jonge, enthousiaste medewerkers en een netwerk van partners plannen wij uw bezoek aan Rotterdam met veel persoonlijke aandacht en oog voor detail.

Met Mister Rotterdam heeft u gegarandeerd een leuke en bijzondere tijd!

Tel. 010-4145465

www.misterrotterdam.nl

 

Mister Rotterdam abseilen in Rotterdam

 


 

Mister Den Haag - activiteiten Den Haag, arrangementen, sightseeing, opdrachten, GPS games


Mister Den Haag, voor de leukste tijd in Den Haag!

Dagje uit in Den Haag
Beleef een leuke dag met familie of vrienden in wereldstad Den Haag. Met persoonlijke aandacht en oog voor detail organiseert Mister Den Haag een programma om van uw bezoek aan Den Haag gegarandeerd een belevenis te maken. Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Arrangementen

• Discovery Game
• City Quest
• Game & Wijnproeverij
• GPS Game: The Target
• Rondjes Den Haag
• Rondje Scheveningen
• Game & BBQ (op het strand)
• GPS Game: Team Me Up
• Game & Holland Casino
• Game & Segways
• Kookworkshop & Game
• Workshop Close Up Magic
• Game & Segways

Met een team van jonge, enthousiaste medewerkers en een netwerk van partners plannen wij uw bezoek aan Den Haag met veel persoonlijke aandacht en oog voor detail.

Met Mister Den Haag heeft u gegarandeerd een leuke en bijzondere tijd!

Tel. 070-3625020

Website: www.misterdenhaag.nl

 

Mister Den Haag segway arrangement

Home

Sportief uitje

Strandsport

Teambuilding

Workshop