Feest ideeën Feest tips
4FEEST

Home

Boerengolf

Tips voor een boerderij uitje.
Op 4Feest.nl vindt u alle ingrediënten om uw boerderij uitje tot een groot succes te maken. U wilt een actieve dag met o.a. boerengolf op een boerderij
voor een bedrijfsuitje,  groepsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag organiseren en ervoor zorgen dat iedereen het prima naar zijn zin heeft op het platteland.
De bedrijven die in deze rubriek gepresenteerd worden, bieden u diverse mogelijkheden om een gezellig groepsarrangement samen te stellen.
Het team van 4Feest.nl wenst u een heerlijke dag op het platteland met leuke poldersporten en andere activiteiten!

Boerendag

Boerendag

Teambuilding

Teambuilding

Boerderij uitje

Boerderij-uitje

Teamactiviteiten

Teambuilding activiteiten

Boerderij Den Hoek - boerengolf, boerenspelen en barbecue in Wilp (Gelderland) voor groepen 10-50 personen


Workshop koken, boerengolf, boerenspelen en barbecue op het platteland in Wilp in de Achterhoek

Lekker koken en heerlijk dineren, dat zijn de ingrediënten voor een kookworkshop in Kookstudio
De Boerenkeuken op Boerderij Den Hoek. Tijdens een kookworkshop gaat u onder leiding van een professionele kookdocent een overheerlijk diner bereiden. Naast het lekker ontspannen koken en dineren met zijn allen is het ook mogelijk om een rondleiding over het melkveebedrijf en de kaasmakerij te maken. Bij alles wat we op Boerderij Den Hoek doen, staat gemoedelijkheid en gezelligheid voorop en we zullen er alles aan doen om er een dag van te maken om nooit te vergeten.

Het team van Boerderij Den Hoek verzorgt ook voor u diverse arrangementen voor diverse gelegenheden, zo hebben wij de afgelopen 10 jaar ervaring opgedaan met familiedagen, vrijgezellenfeesten, jubilea, bedrijfsuitjes, trainingen en vergaderingen. Naar aanleiding hiervan hebben wij diverse arrangementen voor u samengesteld. Deze arrangementen variëren in tijdsduur van één uur tot een dagvullend programma.

Arrangementen in Wilp in de Achterhoek:
• Kookworkshop
• Boerengolf compleet
• Workshop kaasmaken
• Boerenspelen
• Boerengolf BBQ

Tevens beschikken wij over een sfeervolle vergaderruimte.

Kom ook genieten van ons heerlijk stukje platteland!

Boerderij Den Hoek

www.denhoek.nl

tel. 055 - 519 19 55

 

Boerengolf en kookworkshop in Gelderland

 


 

Activiteitenboerderij ’t Dommeltje Boxtel (Brabant) - van een uurtje boerengolf tot een compleet programma


Voor groepen van 10 tot 500 personen

Op onze boerderij in het hartje van Brabant bieden we diverse indoor en outdooractiviteiten aan voor alle leeftijden en doelgroepen. Van een uurtje boerengolf of poldersport tot een compleet dagprogramma met bijvoorbeeld trekker rijden, een echte koe melken of survival in de stal boven de koeien. Uiteraard te combineren met eten en drinken op ons gezellig terras of knusse boerencafé. Ook voor een vergadering of evenement kunt u bij ons terecht. Dit kan het hele jaar door voor groepsactiviteiten van 10 tot 500 personen.

Onze boerderij is dus een ideale locatie voor uw vrijgezellenfeest, personeelsfeest, bedrijfsuitje, familiedag of schooluitje. Uitgangspunt is dat u een gezellige en ongedwongen dag beleeft zoals u dat wilt.

En... bij slecht weer is er altijd een alternatief indoor programma. Wist u dat de activiteiten bij ons in de winter gewoon door gaan in onze schuur van 1200 m2 ! Tevens beschikken we over gezellige zaal met vloerverwarming en haardvuur.

Boerengolf, lekker blij in de wei!
Boerengolf is een leuke wandelactiviteit in de weilanden van Boerderij 't Dommeltje. Samen met je team volg je de route die je langs de 10 holes brengt. Met behulp van een klompje aan een steel (de club) en een kleine voetbal (de golfbal) probeer je in zo min mogelijk slagen de holes te bereiken. Het gevarieerde parcours met natuurlijke hindernissen zoals koeien, sloten en koeienvlaaien zorgen voor komische momenten. Nabij ons terras tussen de dieren krijgt u uitleg van het spel waarna u kunt beginnen. Na 1,5-2 uur wandelen bent u weer terug op de boerderij en kunt u gezellig nakeuvelen op het terras met uitzicht over de landerijen. Is het wat kouder dan kunt u daarna lekker bij de open haard zitten. Boerengolf kunt u het hele jaar door spelen en is geschikt voor jong en oud. Bij slecht weer is er zonder bijkomende kosten een alternatief programma beschikbaar in de schuur.

Boerengolf om licht actief bezig te zijn op het platteland. Halverwege het parcours kunt u even pauzeren op het terras met uitzicht over de weiland. Kunt u meteen de strategie bespreken!

www.boerengolf-hetdommeltje.nl

 

Home

Bedrijfsuitje

Sportief uitje

Vrijgezellenfeest

Activiteitenboerderij in Brabant