Feest ideeŽn Feest tips
4FEEST

Home

Bedrijfs-familiedag

Bedrijfs-familiedag in Brabant, Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland en Zuid-Holland.
U wilt een gezellige dag voor uw personeel en hun familie organiseren en ervoor zorgen dat alle genodigden het prima naar hun zin hebben tijdens
deze speciale personeelsdag. Vier uw bedrijfs-familiedag op een bijzondere evenementenlocatie of op uw eigen locatie met originele activiteiten,
professioneel vermaak en overheerlijke buffetten. Het team van 4Feest.nl wenst u een fantastische dag met uw familie en collega’s!

Uw bedrijfs-familiedag op maat


Uw feest in stijl organiserenUw event op maat en in stijl

Wilt u de sfeer in en rond uw bedrijf een oppepper geven? En vindt u originaliteit, klasse en vormgeving essentieel? Dan bieden wij een formule en ambiance die u niet snel zult vergeten. Vanwege onze professionaliteit kunt u rustig achterover leunen. Weer een zorg minder…

U organiseert niet dagelijks een event, maar als u het doet moet het ook goed zijn. Het is als lopen op een catwalk, alle ogen van medewerkers of zakelijke relaties zijn dan op u gericht. Sfeer en productiviteit kunnen enorm verbeteren door een goed gekozen evenement. Mits het allemaal goed geregeld is, uiteraard.
Events2be speelt hier eigentijds op in. Met verrassende events!

Ons evenementenbureau springt er duidelijk uit. Zelfs bij grotere evenementen weten wij nog een persoonlijke, warme sfeer te creŽren. Wij organiseren stijlvolle corporate events, vernieuwende workshops, verrassende incentives en bedrijfsuitjes. Precies zoals u het wenst! Bovendien zorgen wij voor bijzondere locaties door heel het land en diverse extra’s zoals professionele fotografen en originele geschenken. Wij spotten de laatste trends voor u en verwerken ze in ons aanbod.

Heeft u hulp nodig bij het organiseren van een event, incentive of bedrijfsuitje? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij maken ķw dag tot een succes!

 

 

Uw personeelsfeest, een feest voor iedereen


Personeelsfeest organiseren

Wij maken het hele traject tot een feest; van concept tot uitnodiging, van welkomstacts tot en met het bedankje achteraf. Samen met de klant creŽren we het gewenste resultaat; een feest dat past bij de wensen van de klant. We realiseren een maximaal resultaat. We nemen uit handen dat wat is afgesproken en nog een beetje meer. We zijn transparant in begroting en communicatie. We tonen net zoveel hart voor uw feest als u zelf..

Een greep uit onze diensten:
- selectie van feestlocatie
- aankleding locatie
- selectie en briefing entertainment
- techniek - audiovisuele ondersteuning
- DJ
- contacten artiesten
- food entertainment
- invulling food gedeelte
- cocktailbar
- uitnodigingstraject
- give aways
- foto-video
- foto entertainment
- vervoer
- overnachtingen
- toezicht op op- en afbouw
- maken van draaiboek
- zorgvuldige begroting

Aantal personen: 10 tot 1000 personen
Duur personeelsfeest: 4 uur.

 Informatie

Op deze website worden geen cookies
gebruikt.

Home

Bedrijfsfeest

Bedrijfsuitje

Evenementenbureau